Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Donald Trump isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

România Liberă România Liberă,
Presedintele Donald Trump isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

Astazi este ziua de nastere a lui Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii. Fostul mag. continuă pe România Liberă

Presedintele american implineste astazi 73 de ani. Modurile extravagante in care Donald Trump si-a sarbatorit ziua de nastere in trecut

Presedintele american Donald Trump implineste astazi 73 de ani, devenind doar cel de-al doilea lider de la Casa Alba care atinge aceasta varsta in timpul mandatului, potrivit metro. co. uk.

Donald Trump, like-uri pentru Rihanna pe Twitter!

Se stie despre Donald Trump ca este un veriitabil utilizator de Twitter, insa extrem de zgarcit atunci cand vine vorba despre a da like-uri. Iata cum a ajuns Presedintele SUA sa ii dea like Rihannei! .

Gafa a presedintelui american. Donald Trump a spus despre Charles ca este printul balenelor

Presedintele american Donald Trump s-a referit la mostenitorul tronului britanic ca la printul balenelor, in loc de printul Tarii Galilor, intr-o postare pe Twitter, de joi.

Donald Trump spune ca a primit o scrisoare magnifica de la Kim Jong Un

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, ca a primit o scrisoare magnifica de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a intalnit pentru prima data in urma cu un an, pe 12 iunie 2018, la Singapore, scrie AFP.

Tara lui Donald Trump va exista in curand: nu o gasesti in Statele Unite ale Americii

Israelienii ii sunt datori vanduti lui Donald Trump. Din momentul in care a ocupat postul de presedinte al Statelor Unite ale Americii, Trump a recunoscut suveranitatea Israelului asupra mai multor teritorii. Pe 25 martie 2019, Donald Trump a facut un alt gest menit sa incurajeze atitudinea agresiva a liderilor Israelului in raport cu Palestina. La .

Donald Trump se lauda cu o scrisoare foarte frumoasa de la Kim Jong-un. S-ar putea intalni pentru a treia oara

Un al treilea summit intre Donald Trump si Kim Jong-un este piosibil, insa mingea se afla in curtea Phenianului, a declarat John Bolton, consilierul lui Donald Trump pe probleme de securitate nationala, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )