Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Ecuadorului propune eliminarea presei scrise, pentru a salva padurile

B1 B1,
Presedintele Ecuadorului propune eliminarea presei scrise, pentru a salva padurile

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, vrea sa organizeze un referendum pentru a elimina presa scrisa locala, astfel incat sa nu mai fie criticat pentru exploatarea unor rezerve de petrol din tara sa. Astazi. continuă pe B1

Presedintele ecuadorian propune eliminarea presei scrise din tara sa

Presedintele ecuadorian Rafael Coreea a vorbit ieri despre posibilitatea supunerii la referendum a propunerii de a elimina presa cotidiana scrisa din tara, in replica la criticile fata de decizia sa de a deschide accesul la o rezerva pentru exploatare petroliera, potrivit presei internationale.

Presedintele ecuadorian propune eliminarea presei scrise in tara sa

Presedintele ecuadorian Rafael Coreea a vorbit ieri despre posibilitatea supunerii la referendum a propunerii de a elimina presa cotidiana scrisa in tara, in replica la criticile fata de decizia sa de a deschide accesul la o rezerva pentru exploatare petroliera, potrivit presei internationale.

Presedintele vrea ELIMINAREA presei scrise. Mesajul de pe Twitter care a provocat un imens scandal

Presedintele ecuadorian Rafael Correa a vorbit luni despre posibilitatea supunerii la referendum a propunerii de a elimina presa scrisa din tara, in replica la criticile fata de decizia sa de a deschide accesul.

Presedintele Ecuadorului vrea sa desfiinteze presa scrisa

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a vorbit, luni, despre posibilitatea de a organiza un referendum pentru a elimina presa scrisa locala, raspunzand astfel unor critici ale organizatiilor ecologiste privind decizia sa de a autoriza exploatarea unor rezerve de petrol din tara sa, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )