Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele FIFA spune cum va arata fotbalul dupa coronavirus

Online Sport Online Sport,
Presedintele FIFA spune cum va arata fotbalul dupa coronavirus

Gianni Infantino, presedintele FIFA, a vorbit despre cum va arata lumea fotbalului dupa ce pandemia de coronavirus va fi trecut si oamenii vor reveni la ocupatiile de baza. continuă pe Online Sport

COVID - 19 SCHIMBA INDUSTRIA TURISMULUI Cum vor arata calatoriile dupa sfarsitul pandemiei de coronavirus

Aceasta pauza ne va face sa apreciem mai mult tot ce este in jurul nostru, sustin expertii din industria turismului Pandemia de coronavirus a intors pe dos intreaga lume. Orasele parca se opresc, oamenii trebuie sa ramana in case, tarile se izoleaza si isi inchid granitele, iar de calatorii nici nu mai poate fi vorba. Pe masura ce restrictiile sunt tot mai mari, este greu de imaginat cum vor arata vacantele noastre si calatoriile atunci cand, in cele din urma, pandemia se va sfarsi.

VIDEO Suceava, in carantina totala: cum arata orasul dupa anuntul autoritatilor

Suceava e primul oras din Romania intrat in carantina totala din cauza pandemiei de coronavirus. Viata locuitorilor de acolo s-a schimbat semnificativ, iar imaginile astea transmit cel mai bine.

Mircea Lucescu: Dupa coronavirus mergem toti la psihiatrie

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a vorbit despre timpul pe care il petrece in izolare pe timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )