Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele C.E. a fost EXTERNAT, dupa diagnosticul care i-ar fi putut fi fatal

B1 B1,
Presedintele C.E. a fost EXTERNAT, dupa diagnosticul care i-ar fi putut fi fatal

Jean-Claude Juncker a fost externet. Presedintele la final de mandat al Comisiei Europene a fost supus unei operatii pentru eliminarea unui anevrism. El se afla acasa, se recupereaza bine si il asteptam. continuă pe B1

Antrenorul Sinisa Mihajlovic (Bologna) a fost externat dupa tratamentul pentru leucemie

Tehnicianul gruparii Bologna, Sinisa Mihajlovic, a fost externat miercuri dimineata, 20 noiembrie, din spitalul SantOrsola din Bologna, dupa ce a terminat cel de-al treilea ciclu din tratamentul pentru leucemie.

Cinci persoane au murit in Sicilia si doua au fost ranite, dupa o explozie la un depozit de artificii

Cinci persoane si-au pierdut viata miercuri in Sicilia, iar alte doua au fost grav ranite dupa o explozie la un depozit de artificii. Incidentul s-a petrecut in comuna Barcellona Pozzo di Gotto din.

Adolescenta agresata intr-o scara de bloc. Tanarul vinovat a fost arestat dupa ce victima l-a recunoscut pe strada

Un tanar de 19 ani din Pitesti a agresat o minora de 16 ani intr-o scara de bloc. Politistii l-au retinut. S-a intamplat saptamana trecuta, iar politistii l-au prins dupa ce victima l-a.

VIOLETA ALEXANDRU: Peste jumatate din fondurile externe nerambursabile alocate Ministerului Muncii au fost atrase, dupa 10 luni

La nivelul Ministerului Muncii au fost atrase numai putin de peste jumatate din fondurile externe nerambursabile, dupa primele 10 luni, sustine ministrul de resort, Violeta Alexandru, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cosmin Contra a confirmat ca nu va continua la nationala: Decizia a fost luata dupa meciul cu Suedia

Cosmin Contra a confirmat, dupa meciul cu Spania, ca nu va mai fi selectionerul Romaniei. Acesta a precizat ca a luat decizia dupa meciul cu Suedia, pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul: calificarea la Campionatul European din 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )