Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele CJ Iasi, Maricel Popa, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Presedintele CJ Iasi, Maricel Popa, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, Maricel Popa, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, daca functionarul public a. continuă pe Antena3

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, Maricel Popa, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, informeaza DNA. Potrivit procurorilor, seful CJ Iasi a sistat in mod abuziv mai multe contracte de intretinere a drumurilor judetene.

inca un presedinte de Consiliu Judetean a intrat la DNA. Maricel Popa de la Iasi, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, Maricel Popa, lider al PSD Iasi, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, alaturi de fostul sef al Directiei Judetene de Drumuri Iasi Daniel Achitei si de reprezentantul unei firme. Seful CJ Iasi este acuzat ca a sistat abuziv mai multe contracte pentru intretinerea drumurilor judetene si a exclus o societate din cadrul asocierilor de firme care castigasera contractele pentru drumuri, inlocuindu-o cu una agreata.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca, in perioada 2016-2017, a sistat in mod abuziv trei contracte de reabilitare a unor drumuri judetene, anunta procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) prin intermediul unui comunicat de presa.

DNA, lovitura pentru PSD: Un important lider local, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, social-democratul Maricel Popa, a fost pus sub urmarire penala de procurorii anticoruptie pentru infractiuni de abuz in serviciu, daca functionarul public a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )