Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Institutului Cultural Roman, Lilian Zamfiroiu, si-a dat demisia

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Institutului Cultural Roman, Lilian Zamfiroiu, si-a dat demisia

Presedintele Institutului Cultural Roman, Lilian Zamfiroiu, si-a depus vineri demisia din functie la cabinetul Presedintelui Senatului Romaniei, anunta ICR, intr-un comunicat publicat luni. continuă pe Hotnews

UPDATE. Presedintele Institutului Cultural Roman a demisionat. Senatul a luat act de decizia lui Zamfiroiu

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Demisia a fost inregistrata, vineri, la cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse parlamentare.

Presedintele Institutului Cultural Roman a demisionat

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Demisia a fost inregistrata, vineri, la cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse parlamentare.

Alina Gorghiu despre demisia lui Lilian Zamfiroiu de la ICR si propunerea lui Radu Boroianu: O alta parte a trocului politic dintre Tariceanu si Ponta

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca demisia directorului Institutului Cultural Roman ICR) este parte a trocului politic dintre premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Amintim ca directorul ICR, Lilian Zamfiroiu, si-a depus vineri demisia din functie la cabinetul presedintelui Senatului, iar Radu Boroianu, vicepresedinte al Partidului Liberal Reformator, a confirmat luni ca se afla in negocieri pentru preluarea sefiei Institutului. Gorghiu a mai precizat ca PNL va veni la randul sau cu o propunere, incercand sa gaseasca o persoana din randul elitelor, care sa nu fie membru de partid.

Lilian Zamfiroiu, presedintele ICR, a demisionat

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), aceasta fiind inregistrata vineri la cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au declarat pentru Mediafax, surse parlamentare.

Presedintele ICR, Lilian Zamfiroiu, a demisionat din functie

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), documentul fiind inregistrat vineri la cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, transmit surse din presa, care citeaza surse guvernamentale.

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al ICR

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Demisia a fost inregistrata vineri la cabinetul presedintelui Senatului, deoarece ICR este o institutie aflata in.

Lilian Zamfiroiu a demisionat din functia de presedinte al ICR

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Diplomatul a fost votat, pe 26 iunie 2013, in aceasta functie la propunerea grupului parlamentar PSD. Demisia lui.

Lilian Zamfiroiu: Institutul Cultural Roman este o institutie eliberata de tensiuni

Lilian Zamfiroiu, care a demisionat din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman, a declarat, luni, ca ICR este o institutie eliberata de tensiuni, aflata astazi in afara scandalurilor publice si a disputelor politice, informeaza Mediafax.

Radu Boroianu, favorit la sefia ICR, dupa ce Zamfiroiu si-a dat demisia

Vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, Radu Boroianu, ar putea prelua sefia Institutului Cultural Roman, dupa ce Lilian Zamfiroiu si-a anuntat demisia. Romania libera anunta inca din data de 9 aprilie 2015 o posibila inlocuire a sefului ICR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )