Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan o ataca pe fosta lidera liberala Alina Gorghiu: Opozitia conteaza si e relevanta doar cand e prezenta

România Liberă România Liberă,
 Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan o ataca pe fosta lidera liberala Alina Gorghiu: Opozitia conteaza si e relevanta doar cand e prezenta

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan o ataca prin intermediul unui mesaj pe Facebook pe fosta lidera liberala Alina Gorghiu. Turcan spune ca . continuă pe România Liberă

Raluca Turcan ataca dur PSD: Interesul PSD, legat de propriile dosare din justitie

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, sustine ca interesul PSD este legat primordial de propiile dosare din justitie. in 2016, mediul de afaceri a fost pacalit ca niciodata. Programul.

Presedinta interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca partidul este praf. Alina Gorghiu se simte vizata

Fosta presedinta a PNL, Alina Gorghiu, i-a dat o replica actualului lider interimar al partidului, Raluca Turcan, dupa ce aceasta afirmase ca PNL a fost praf.

Alina Gorghiu, reactie la acuzatiile aduse de Raluca Turcan

In urma acuzatiilor aduse de presedintele interimar PNL, Raluca Turcan ce o vizau direct pe Alina Gorghiu, aceasta a reactionat in consecinta. Consider ca aceste acuzatii sunt doar simple.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: PSD vrea sa il dea jos pe Misu Negritoiu pentru ca l-a calcat pe coada pe Dragnea

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca situatia presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, este un pic mai delicata, acuzand PSD ca doreste demiterea acestuia pentru ca l-a calcat pe coada pe Liviu Dragnea.

Raluca Turcan: Nu o pot suspecta pe Alina Gorghiu de blat cu PSD, dar, daca persista in greseli, trebuie luate masuri

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Adevarul Live, ca nu are vreo problema personala cu Alina Gorghiu si nu ar putea sa o suspecteze pe aceasta de blat cu PSD, dar daca senatorul liberal va persista in greseli, conducerea partidului va fi nevoita sa ia niste masuri. Turcan s-a referit atfel la absenta lui Gorghiu de la sedinta comisiei juridice de miercuri, in care s-a votat gratierea faptelor de coruptie.

Raluca Turcan, despre absenta Alinei Gorghiu de la Comisia juridica a Senatului: Nu as putea sa o suspectez de blat cu PSD

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, vineri, ca nu ar putea sa o suspecteze pe Alina Gorghiu de blat cu PSD pentru absenta de la votul din Comisia juridica pentru gratierea faptelor de.

Raluca Turcan, mesaj dur adresat liberalilor absenti la Comisia Juridica: Cei care nu sunt prezenti fac Opozitia praf

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, ii critica dur pe colegii liberali care absenteaza de la mizele politice mari si considera ca acestia fac Opozitia praf. Despre praf:.

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan: Grindeanu sa puna mana pe un pix si o hartie si sa-si prezinte demisia in alb

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris pe pagina sa de Facebook ca premierul Grindeanu ar trebui sa-si dea demisia in alb pentru a dovedi ca nu este unealta sefului social-democratilor, Liviu Dragnea.

Nu o pot suspecta pe Alina Gorghiu de blat cu PSD, dar daca persista in greseli, trebuie luate masuri

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Adevarul Live, ca nu are vreo problema personala cu Alina Gorghiu si nu ar putea sa o suspecteze pe aceasta de blat cu PSD, dar daca senatorul liberal va persista in greseli, conducerea partidului va fi nevoita sa ia niste masuri.

Raluca Turcan: Nu o suspectez pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Dar este devastator pentru PNL sa fie vazut ca partas al PSD la devastarea tarii

La Adevarul Live, Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, a vorbit despre ceea ce unele voci din partid au catalogat ca fiind un blat cu PSD, si anume faptul ca Alina Gorghiu a parasit sedinta Comisiei Juridice din Senat in ziua in care s-au adoptata amendamentele care gratiau coruptii. Turcan nu o suspeteaza pe Gorghiu de intelegeri pe sub masa cu PSD si spune ca fosta presedinta liberala a fost deja sanctionata de opinia publica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )