Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la ea. Cu toate acestea, seful statului spune ca trebuie sa avem un pic de. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o solutie buna! Ce isi propune presedintele pentru al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca alegerile anticipate sunt o solutie buna. Alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la alegerile anticipate. insa acum este.

Ion Cristoiu, scenariu sumbru: Alegerile anticipate sunt moartea acestui partid

Ion Cristoiu a anuntat ca, daca alegerile anticipate vor fi organizate in luna martie, USR va primi o lovitura dura, pentru ca nu vor reusi sa mobilizeze electoratul la vot. Daca anticipatele se.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor: Asteptam de la presedintele Iohannis o actiune ferma in urmatorii cinci ani

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca asteapta de la presedintele Klaus Iohannis o actiune ferma in urmatorii cinci ani in ceea ce priveste o serie de domenii importante, cum ar fi educatia sau.

Britanicii se pregatesc de alegerile anticipate! Cand va fi prezentata Legea privind aplicarea acordului retragerii Regatului din UE

Britanicii se pregatesc intens de alegerile legislative anticipate care se vor desfasura pe 12 decembrie. in acest context, premierul in functie, Boris Johnson, a anuntat luni ca noul parlament rezultat in urma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )