Libnet.ro
UNICEF

21:30

PRESEDINTELE IOHANNIS, CATRE ROMANI: intr-o democratie lucrurile in politica se schimba prin vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE IOHANNIS, CATRE ROMANI: intr-o democratie lucrurile in politica se schimba prin vot

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, astazi, un indemn romanilor sa mearga la vot pe 26 mai, atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, deoarece intr-o democratie lucrurile in politica se schimba prin vot. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu (ALDE): Referendumul nu este decat o diversiune cu care presedintele Iohannis incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale

Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, marti, ca referendumul este doar o diversiune prin care presedintele Iohannis incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale,.

Presedintele Iohannis: PSD face campanie cu un discurs anti-european. Penibil (VIDEO)

Presedintele Iohannis a declarat, marti, ca PSD face campanie cu un discurs anti-european, catalogand acest lucru drept penibil, potrivit Agerpres. Este o grupare care se numeste PSD. Din pacate, ei nu.

Viorica Dancila se plange ca presedintele Iohannis nu-i raspunde la telefon: E obligatia dumnealui

Premierul Viorica Dancila se plange de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa stea de vorba cu ea si nu-i raspunde la telefon. Sefa Guvernului sustine ca a incercat sa ia legatura cu seful statului, dar acesta nu a fost de gasit. Viorica Dancila sustine ca a incercat de mai multe ori sa ia [] .

Presedintele Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri, relateaza.

Presedintele Iohannis participa astazi la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina).

Micaela Ghitescu, decorata post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de decorare post-mortem a scriitoarei si traducatoarei Micaela Ghitescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )