Libnet.ro
UNICEF

15:15

Presedintele Iohannis, declaratie de presa, dupa sedinta de la ora 14, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, declaratie de presa, dupa sedinta de la ora 14, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus, la care vor lua parte premierul Ludovic Orban, dar si mai multi. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la 14.00, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, luni, ora 14:00, la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa vorbeasca despre efectele COVID-19 la nivel national, cum to.

Klaus Iohannis, apel catre pensionari: Nu va expuneti inutil unui risc urias

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Sedinta de la Cotroceni a inceput. Presedintele Iohannis, premierul Orban si o serie de ministri aduc actualizari de ultima ora la strategia nationala anti-coronavirus (VIDEO)

Sedinta extraordinara de la Palatul Cotroceni - unde presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ceilalti actori relevanti pentru lupta cu efectele COVID-19 din Guvernul Romaniei pun la punct.

VIDEO Klaus Iohannis anunta carantina totala: Restrictiile de circulatie devin obligatorii Am decis sa folosim si Armata

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti introducerea carantinei totale. Iesirea din casa va fi permisa de miercuri doar pentru a merge la serviciu sau pentru cumparaturi de alimente. in plus, autoritatile au decis sa foloseasca si Armata, care va suplimenta fortele de ordine publica.

Klaus Iohannis, anunt dupa sedinta de urgenta: Se vor introduce noi restrictii. Vom folosi armata

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se vor introduce noi restrictii de circulatie si noi restrictii pentru romani.

Sedinta extraordinara, despre lupta Romaniei cu COVID-19. Presedintele Iohannis discuta cu premierul Orban si ministrii Vela, Ciuca si Costache (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si mai multi titulari de portofolii din Guvernul PNL discuta, marti, despre strategia autoritatilor romane in lupta cu noul coronavirus. Ministrii.

Caderi de circa 5% pentru indicii BVB, dupa o ora de tranzactionare

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti au deschis cu scaderi semnificative sedinta de tranzactionare de astazi, dupa o ora de la debutul zilei bursiere deprecierile fiind cuprinse intre 4,81% pentru BET-BK, reperul fondurilor de investitii in actiuni si 5,58% pentru indicele energetic BET-NG.

incepand de luni, va invitam online, fix la ora 14! Ramaneti aproape, avem invitati de seama!

Incepand de luni, 23 martie 2020, Teatrul National I. Caragiale ofera spre vizionare online, pe c.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )