Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Iohannis, despre o posibila suspendare din functie: Nu ma tem. Nu cred ca romanii isi doresc asa ceva

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, despre o posibila suspendare din functie: Nu ma tem. Nu cred ca romanii isi doresc asa ceva

Iohannis a sustinut o conferinta de presa dupa ce a participat la dezbaterea intitulata Orasele Romaniei, la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti. intrebat. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi nu se teme de o posibila revocare din functie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus, marti seara, la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social pe tema legilor justitiei, ca nu are emotii privind o posibila revocare a sa din functie.

Iohannis, despre Dragnea: Trebuie sa demisioneze si nici nu trebuia sa ajunga in functie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Ploiesti, ca este clar ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Este gresit ca in conducerea.

Iohannis, despre Dragnea: Trebuie sa demisioneze. E neplacut sa fii intrebat cum de numarul doi si trei in stat sunt cercetati penal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, faptul ca Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, trebuia sa demisioneze din aceasta functie din momentul in care a inceput sa aiba probleme cu legea.

Kovesi, despre o posibila revocare: Nu am emotii, imi voi face treaba pana in ultima zi de mandat, pana in ziua in care se cere revocarea sau ce se mai poate cere

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus, marti seara, la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social pe tema legilor justitiei, ca nu are emotii privind o posibila revocare a sa din functie si ca isi va face treaba pana in ultima zi de mandat sau pana in ziua in care se cere revocarea sau ce se mai poate cere.

Iohannis despre Dragnea: Este clar ca trebuie sa demisioneze, nici nu trebuia sa ajunga la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Ploiesti, ca este clar ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Iohannis, despre Dragnea si statul paralel: Trebuia sa demisioneze. Asta cu statul paralel este o gluma proasta. Se victimizeaza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Ploiesti ca rezolutia PSD cu privire la statul paralel este o gluma proasta si ca nu exista stat paralel, ci doar persoane care vor sa acapareze puterea si se victimizeaza.

Presedintele Iohannis a luat trenul pana la Ploiesti si spune ca drumul i s-a parut rezonabil

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit, miercuri, cu trenul de la Bucuresti pana la Ploiesti, unde participa la dezbaterea intitulata Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti.

Presedintele Iohannis merge cu trenul in cea mai rau-famata gara din Ploiesti

Klaus Iohannis va veni cu trenul la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Este una dintre cele mai rau famate zone din oras. Seful statului va ajunge.

Un deputat PSD, declaratii bomba: Presedintele Iohannis risca suspendarea

Liviu Plesoianu, membru in comisia parlamentara ce ancheteaza prezidentialele din 2009, a declarat ca se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Deputatul PSD a afirmat ca se ia.

Cat de paralel este statul de drept? Mungiu, despre acoperitii SRI din Guvern

Statul paralel iese din umbra, afirma Alina Mungiu Pippidi. Politologul declara ca anumiti ministri din Guvernul PSD sunt oameni infiltrati de Serviciul Roman de Informatii SRI), iar analistii din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )