Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Klaus Iohannis se plange ca lucreaza greu cu partidele de la putere. Aflat la Florenta, la o dezbatere pe tema viitorului Uniunii Europene, Iohannis nu a ratat ocazia de a vorbi despre scandalurile din. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: UNPR TREBUIE sa fie din nou in Parlament si si-a propus sa obtina peste 10%

UNPR trebuie sa fie din nou in Parlament si si-a propus sa obtina peste 10% la alegerile locale si parlamentare, lista de candidati a formatiunii politice urmand a fi deschisa de Ilie Nastase si Anghel.

Andronescu schimba scolile, din nou: ce inseamna licee tehnologice duale

Ecaterina Andronescu are planuri mari pentru modificarea unitatilor de invatamant din tara noastra, chiar daca unele schimbari s-ar putea sa fie mai dificil de inghitit de profesori. La fiecare cateva saptamani, ministrul Educatiei vine la inaintare cu un proiect maret. Aproape de fiecare data, initiativele Ecaterinei Andronescu au suparat fie profesorii, fie elevii. Acestia din [] .

Presedintele Iohannis va participa vineri, la Florenta, la Conferinta The State of The Union

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, in calitate de invitat de onoare, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta si va avea o intrevedere cu premierul Giuseppe Conte.

Guvernul Dancila a comis o confuzie de 80 de milioane de euro. Ministerul de Externe a uitat sa faca o contestatie in termen si am fost taxati la fondurile UE

Romania este nevoita sa suporte corectii financiare de 80 de milioane de euro, din cauza unor nereguli la fondurile europene pentru agricultura si dezvoltarea satelor. Ministerul de Externe, care trebuia sa depuna contestatie, a facut acest demers prea tarziu. Cazul a ajuns in justitia europeana, care a respins ca inadmisibila actiunea Romaniei privind anularea corectiilor financiare. Argumentatia Romaniei se intemeiaza pe o confuzie - a constatat Tribunalul UE, referitor la actiunea introdusa de agentul guvernamental al Romaniei, Radu Cantar, subsecretar de stat in Ministerul de Externe MAE).

UPDATE Guvernul Dancila a comis o confuzie de 80 de milioane de euro. Ministerul de Externe a uitat sa faca o contestatie in termen si am fost taxati la fondurile UE. Guvernul contesta decizia Tribunalului UE

Romania se vede nevoita sa suporte corectii financiare de 80 de milioane de euro, din cauza unor nereguli la fondurile europene pentru agricultura si dezvoltarea satelor. Ministerul de Externe, care trebuia sa depuna contestatie, a facut acest demers prea tarziu. Cazul a ajuns in justitia europeana, care a respins ca inadmisibila actiunea Romaniei privind anularea corectiilor financiare. Argumentatia Romaniei se intemeiaza pe o confuzie - a constatat Tribunalul UE, referitor la actiunea introdusa de agentul guvernamental al Romaniei, Radu Cantar, subsecretar de stat in Ministerul de Externe MAE). Ministerul de Externe spune ca va contesta la Curtea de Justitie a UE decizia Tribunalului Uniunii Europene prin care i-a fost respinsa ca inadmisibila contestatia fata de corectile financiare aplicate de Comisia Europeana.

Un ministru din Guvernul Dancila a ramas blocat intr-o padure din Suceava

Ministrul Dezvoltarii, Daniel Suciu, a ramas joi dimineata blocat intr-o padure din Sadova, judetul Suceava. Demnitarul a facut pana si a dat o mana e ajutor ca sa nu intarzie la intalnirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )