Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Iohannis, din nou la schi n Muntii Sureanu

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis, din nou la schi n Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat din nou la schi sambata, in Muntii Sureanu, el fiind fotografiat de mai multi turisti. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a revenit pe partiile de schi din masivul Sureanu. Prezenta acestuia nu a fost ratata de turisti care au tinut sa se fotografieze cu seful statului.

Iohannis, din nou la schi. Pe ce partie s-a fotografiat presedintele cu turistii

Presedintele Klaus Iohannis a fost din nou la schi, la Paltinis, el aparand sambata intr-o fotografie alaturi de un grup de tineri.

FOTO. Cum a aparut, sambata, presedintele Iohannis

Imagini de ultima ora cu presedintele Klasu Iohannis la schi. Seful statului s-a dus din nou in Muntii Sureanu sa se relaxeze pe partie. Iohannis s-a lasat fotografiat de turisti, iar imaginile au ajuns pe .

Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla in acest weekend la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost vazut pe partie de niste turisti care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu acesta. Klaus.

Dancila i va trimite lui Iohannis si cazierele judiciare ale Olgutei Vasilescu si Mircea Draghici. Seful SGG: Ne asteptam ca presedintele sa respinga din nou propunerile

Premierul Viorica Dancila va trimite la Cotroceni, aceleasi propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi, atasand documentatiei si cazierele judiciare ale Olgutei Vasilescu si Mircea Draghici, a declarat pentru HotNews seful SGG, Toni Grebla.

Radu Herjeu, membru CNA: Presedintele Iohannis pare sa ignore cu buna stiinta ncalcarea legii

Prin pozitia adoptata, presedintele Iohannis pare sa ignore cu buna stiinta incalcarea legii, preferand un discurs politicianist electoral, este de parere Radu Herjeu, membru CNA, privind comentariile presedintelui despre decizia Consiliului de a sanctiona Realitatea TV cu suspendarea emisiei, potrivit Mediafax. Presedintele Klaus Iohannis a criticat decizia Consiliului National al Audiovizualului de a opri temporar emisia Realitatea TV, spunand ca aceasta este fundamentata pe criterii politice.

Opt sesizari de neconstitutionalitate depuse de opozitie, de presedintele Iohannis si intr-un caz si de ICCJ, discutate de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala discuta miercuri opt sesizari de neconstitutionalitate depuse de opozitie, de presedintele Iohannis si intr-un caz si de ICCJ, vizand, printre altele, desecretizarea protocoalelor cu SRI, numirea membrilor ASF, organizarea unitatilor economice de stat in regii autonome, legea privind operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

ALERTA la PRO TV! Florin Busuioc a ajuns DIN NOU la SPITAL! MEDICII au facut ANUNTUL momentului!

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital pentru un nou set de analize, spun surse din cadrul spitalului la care a fost. Starea lui este una buna, nu trebuie sa isi faca probleme, insa, ATENTIE, ii este.

Tomac: Exista un plan concertat al lui Dragnea prin care Romnia sa fie mutata din nou n sfera de influenta a Moscovei?

Liderul PMP Eugen Tomac se intreaba daca exista un plan concertat al liderului PSD, Liviu Dragnea, de a muta din nou Romania sub sfera de influenta a Moscovei, in contextul in care apar informatii ca Rusia si-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Marii Negre, in apropiere de Ucraina.

Tomac se ntreaba daca exista un plan concertat al lui Dragnea prin care Romnia sa fie mutata din nou n sfera de influenta a Moscovei

Liderul PMP Eugen Tomac se intreaba daca exista un plan concertat al liderului PSD, Liviu Dragnea, de a muta din nou Romania sub sfera de influenta a Moscovei, in contextul in care apar informatii ca Rusia si-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Marii Negre, in apropiere de Ucraina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )