Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis discuta, din nou, cu Ludovic Orban despre viitorul guvern

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis discuta, din nou, cu Ludovic Orban despre viitorul guvern

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis nu a ales pe niciunul din cei patru premieri propusi. il va desemna oare din nou pe Ludovic Orban?

Marcel Ciolacu, PSD: Am propus un guvern de uniune nationala cu toate partidele din Parlament, inclusiv PNL * Ludovic Orban, PNL: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD * Dacian Ciolos, USRPLUS: Nu vrem nicio formula in care PSD sa fie implicat formal la masa sau pe sub masa * Dan Barna, USRPLUS: Ideea e de a negocia de sus pana jos toate pozitiile * Kelemen Hunor: Nu cred ca in acest moment un guvern de uniune nationala este o solutie viabila Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare rezultate in urma alegerilor din 6 decembrie s-au incheiat, ieri, asa cum au inceput: fara nicio decizie. Patru premieri au fost propusi lui Klaus Iohannis - Alexandru Rafila, Florin Citu, Dacian Ciolos si Calin Georgescu - dar niciunul nu a primit girul din partea presedintelui tarii, pentru ca niciuna dintre formatiunile politice parlamentare nu a prezentat constituirea unei majoritati clare care sa asigure investirea viitorului guvern.

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban.

Nicolae Ciuca sustine ca nu a avut nicio discutie cu Iohannis sau cu Orban despre o eventuala propunere a sa pentru mandat de premier al noului Guvern: Nu, nu, nu, nu

Premierul interimar Nicolae Ciuca sustine ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis sau cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre o eventuala propunere a sa pentru mandatul de prim-ministru al noului Guvern.

SURSE: Klaus Iohannis se va intalni, marti dimineata, cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca, marti dimineata, cu liderul PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Discutiile dintre cei doi au loc la o zi dupa.

intalnire de gradul zero! Klaus Iohannis, discutii cruciale cu Ludovic Orban la Palatul Cotroceni

Intalnire de gradul 0 pe scena politica. Klaus Iohannis l-a chemat astazi, la discutii, pe Ludovic Orban.

USR discuta miercuri seara varianta ca Ludovic Orban sa fie din nou premier - surse

Liderii USR PLUS discuta miercuri varianta ca Ludovic Orban sa fie propunerea partidelor de dreapta pentru a deveni premier desemnat. Potrivit unor surse politice, aceasta varianta nu este agreata, dupa ce liderul PNL si-a dat demisia din functia de premier pe 7 decembrie.

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban vor avea marti o noua intalnire

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban.

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

Ludovic Orban, dupa discutiile de la Cotroceni: Nu acceptam guvernare alaturi de PSD

Ludovic Orban a declarat, imediat dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca Partidul National Liberal este gata sa formeze un guvern de centru-dreapta, cu posibili parteneri USR PLUS si UDMR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )