Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis discuta cu reprezentantii mediului de afaceri, la Cotroceni, despre relansarea economica (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis discuta cu reprezentantii mediului de afaceri, la Cotroceni, despre relansarea economica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri la Palatul Cotroceni, marti, incepand cu ora 14. Discutia va avea in vedere relansarea economica, in. continuă pe B1

Klaus Iohannis: CCR are obligatia de revizui de indata decizia referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, in urma discutiilor cu reprezentantii mediului de afaceri cu privire la relansarea economiei in contextul crizei.

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Iohannis discuta cu premierul Orban, ministrul Sanatatii si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta luni cu premierul Ludovic Orban, cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus.

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La.

Cseke Attila: Presedintele Iohannis a folosit in mod batjocoritor limba maghiara

Liderul grupului senatorilor UDMR, Cseke Attilla, spus, marti, in plen, ca maghiarii au ajuns sa le fie batjocorita limba, referindu-se la declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind proiectul de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc.

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )