Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele Iohannis, dupa sedinta CSAT: Strategia Nationala de Aparare a Tarii arata drumul spre obiectivele noastre prioritare de securitate. Romania trebuie sa-si apere cetatenii de pretutindeni, interesele, simbolurile si resursele (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, dupa sedinta CSAT: Strategia Nationala de Aparare a Tarii arata drumul spre obiectivele noastre prioritare de securitate. Romania trebuie sa-si apere cetatenii de pretutindeni, interesele, simbolurile si resursele (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ce a avut loc miercuri, ora 12, la Palatul Cotroceni din Capitala, in regim de videoconferinta. Pe agenda. continuă pe B1

Klaus Iohannis a prezentat miercuri, dupa sedinta CSAT, noua Strategie Nationala de Aparare a tarii

Punctul principal al ordinii de zi a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) l-a const.

Presedintele Iohannis, in sedinta de urgenta cu liderii PNL si cativa ministri, marti, la Vila Lac. Ar putea fi stabilite noi masuri pentru lupta cu COVID-19 si efectele sale (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o intalnire de urgenta cu liderii PNL si cu o parte dintre ministrii Guvernului Orban, marti, ora 17, la Vila Lac, iar printre participanti se numara atat pr.

VIDEO Klaus Iohannis a prezentat noua Strategie de aparare a Romaniei: Parteneriatul strategic cu SUA, apartenenta la NATO si la Uniunea Europeana raman pilonii politicii externe si de securitate

Noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2020-2024 adoptata in cadrul reuniunii CSAT conduse de presedintele Klaus Iohannis reafirma ca piloni ai politicii externe si de securitate parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii, apartenenta la NATO si la Uniunea Europeana.

Guvernul a aprobat Strategia nationala de reintegrare sociala a persoanelor private de libertate

Guvernul a aprobat, azi, Strategia nationala de reintegrare sociala a persoanelor private de libertate, 2020 - 2024 care vizeaza reintegrarea functionala a persoanelor puse in libertate din detentie, in mediul familial, in comunitate si pe piata muncii.

Klaus Iohannis: Romania a trebuit sa faca fata pandemiei. Statul, obligat sa continue masurile

Klaus Iohannis a facut primul anunt dupa sedinta CSAT de astazi. Presedintele a anuntat strategia de aparare a tarii pentru 2020 - 2024.

Sedinta CSAT, astazi, in sistem de videoconferinta speciala

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) are loc astazi, de la ora 12. 00, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, in sistem de videoconferinta speciala, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Sef nou la Serviciul de Telecomunicatii Speciale, aprobat in sedinta CSAT

General-maior Ionel-Sorin Balan a fost desemnat noul director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, in sedinta de miercuri a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. El asigura conducerea STS de la demisia lui Ionel Vasilca, din iulie anul trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )