Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Iohannis iar a calcat pe bec!

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis iar a calcat pe bec!

In vremea regimului comunist, am reusit sa ies de cateva ori din tara. Nu, nu va imaginati ca am mers prea departe. Doar in Republica Moldova, acolo unde locuiau o parte dintre rudele mamei mele. Care imediat dupa 1944 nu au scapat de o deportare in Siberia, tot asa cum celeilalte parti regimul Gheorghiu-Dej i-a rezervat o deportare in Baragan. continuă pe Adevărul

PMP vrea ca presedintele Iohannis sa le ceara partidelor la consultari adoptarea VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce ii va scrie o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care ii va cere sa fie ferm la consultarile pe care le are cu partidele parlamentare in a solicita adoptarea, dupa Pasti, a legii votului prin corespondenta.

Primul pas, a doua carte scrisa de presedintele Iohannis. Cand se lanseaza

Primul pas, cea de a doua carte scrisa de presedintele Klaus Iohannis este o continuare a volumului Pas cu pas din 2014, va dezvalui informatii din culisele campaniei electorale si din primele zile ale mandatului de presedinte. Noua carte va fi lansat pe 23 mai la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015 .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )