Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Iohannis a inmanat drapelul Romaniei delegatiei care participa la competitia Invictus de la Toronto

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a inmanat drapelul Romaniei delegatiei care participa la competitia Invictus de la Toronto

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a inmanat joi, la Palatul Cotroceni, drapelul Romaniei delegatiei tarii noastre care va participa la competitia sportiva Invictus Games Toronto 2017. continuă pe România Liberă

VIDEO Presedintele Iohannis a inmanat drapelul Romaniei delegatiei care participa la competitia Invictus de la Toronto

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a inmanat joi, la Palatul Cotroceni, drapelul Romaniei delegatiei tarii noastre care va participa la competitia sportiva Invictus Games Toronto 2017.

Moment special pentru pompierii salajeni. Presedintele Iohannis le-a inmanat drapelul de lupta

11 unitati din subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au primit de Ziua Pompierilor din Romania drapelul de lupta, simbol al onoarei, gloriei si vitejiei militare.

Adrian Tutuianu a avut o intalnire cu presedintele Iohannis cu o saptamana inainte sa isi dea demisia de la Ministerul Apararii

Adrian Tutuianu a declarat ca, cu doua saptamani, doua saptamani si jumatate inainte de a demisiona de la conducerea Ministerului Apararii, martea trecuta, a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, la solicitarea sa, pentru a-l informa despre programul de inzestrare si starea Armatei Romaniei.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

Tariceanu, Dragnea si Tudose au avut o intrevedere cu presedintele Iohannis la Cotroceni

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a confirmat miercuri ca a avut loc o discutie la Palatul Cotroceni, marti, dupa ceremonia de investire a noilor ministri, intre seful statului, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si premierul Mihai Tudose.

VIDEO Jean-Claude Juncker propune organizarea unui summit al UE la Sibiu. Presedintele Iohannis si premierul Tudose au salutat propunerea sefului Executivului European

Presedintele Executivului European, Jean-Claude Juncker, a propus organizarea unui summit al UE la o zi dupa Brexit, la 30 martie 2019, in orasul Sibiu, pentru a discuta despre viitorul blocului comunitar, potrivit Agerpres. Stire in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )