Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele Iohannis se intalneste cu delegatia Comisiei de la Venetia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis se intalneste cu delegatia Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a criticat PSD la intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia: Creeaza, deliberat, instabilitate in sistemul de justitie

Administratia Prezidentiala a transmis un comunicat dupa intalnirea lui Klaus Iohannis cu delegatia Comisiei de la Venetia. Reprezentantii Comisiei de la Venetia au venit in Romania pentru a discuta despre modificarile din justitie, noteaza Biziday.

Iohannis si-a exprimat nemultumirea in discutiile cu delegatia Comisiei de la Venetia fata de PSD

Presdintele Klaus Iohannis a exprimat miercuri, in discutiile cu delegatia Comisiei de la Venetia, nemultumirea fata de modul defectuos in care PSD legifereaza,, afirmand ca acest sistem are un caracter extrem de nociv si creeaza, deliberat, instabilitate in justitie.

Klaus Iohannis se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale. Potrivit agendei.

Iohannis s-a plans Comisiei de la Venetia de asaltul PSD la Justitie

Presdintele Klaus Iohannis a exprimat miercuri, in discutiile cu delegatia Comisiei de la Venetia, nemultumirea fata de modul defectuos in care PSD legifereaza,, afirmand ca acest sistem are un caracter extrem de nociv si creeaza, deliberat, instabilitate in justitie.

Iohannis, la discutiile cu raportorii Comisiei de la Venetia: PSD legifereaza intr-un mod defectuos, extrem de nociv. OUG-urile au creat noi vulnerabilitati la adresa independentei sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Comisiei de la Venetiapentru discutii despre efectele celor cinci Ordonante de Urgenta adoptate de Guvernul PSD-ALDE in domeniul Justitiei.

Eugen Nicolicea: Presedintele Iohannis a incalcat ultima decizie a CCR prin refuzul de a numi propunerile de ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a sustinut, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat ultima decizie a Curtii Constitutionale prin refuzul de a numi noii ministri. Dupa cum ati vazut, domnul.

Procurorul Mircea Negulescu, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu. Decretul vine in conditiile in care Negulescu a fost sanctionat disciplinar prin excluderea din magistratura.

Presedintele Iohannis a acceptat propunerile de interimari la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de Pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici - ministru interimar al Fondurilor Europene.

Andreea Cosma (PSD), despre eliberarea din functie a lui Mircea Negulescu: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia; voi renunta la procesul impotriva lui

Andreea Cosma, deputat PSD, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din functia de procuror este un gest corect, mult asteptat, si ca seful statului a dat dovada si de curaj.

Andreea Cosma, deputat PSD: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia

Andreea Cosma, deputat PSD, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din functia de procuror este un gest corect, mult asteptat, subliniind sa seful statului a dat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )