Libnet.ro
UNICEF

09:17

Presedintele Iohannis, intalnire cu Printul Charles

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis, intalnire cu Printul Charles

Presedintele Klaus Iohannis il va primi miercuri dupa-amiaza, la Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice. continuă pe Adevărul

Busoi: PNL sa se concentreze pe motiunea de cenzura si pe o directie comuna cu presedintele Iohannis

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, sustine ca PNL trebuie sa se concentreze pe motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si pe o directie comuna cu presedintele Iohannis, pentru ca, in urmatoarele luni, sa dovedeasca faptul ca are forta de a schimba actualul Guvern. De asemenea, spune Busoi, liberalii nu trebuie sa se infoierbante prea tare din punct de vedere politic si nici sa actioneze de pe o zi pe alta.

Printul Charles, in vizita in elegantul palat ce gazduieste Institutul Cultural Roman din Londra

Printul de Wales a fost prezent joi, pentru mai bine de o ora, in elegantul palat ce gazduieste Institutul Cultural Roman din Londra, pentru a vizita expozitia de acuarele asociata volumului bibliofil Transylvania Florilegium, care celebreaza unicitatea si extraordinara diversitate a patrimoniului natural romanesc si pentru a participa la lansarea albumului omonim, aparut in conditii de lux la Editura Addison Publications.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )