Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Iohannis, invitat la Palatul Buckingham de catre Regina Elisabeta a II-a

B1 B1,
Presedintele Iohannis, invitat la Palatul Buckingham de catre Regina Elisabeta a II-a

Presedintele Klaus Iohannis este invitat la Palatul Buckingham, unde va avea loc o recepti cu ocazia aniversarii a 70 de ani a Printului Charles. Evenimentul este organizat de Regina Marii Britanii si umreaza. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la Palatul Buckingham de regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de Regina Elisabeta a II-a la o receptie care va avea loc la Palatul Buckingham. Motivul este aniversarea a 70 de ani pe care ii va implini Printului Charles, recunoscut pentru relatia de apropiere pe care o are cu Romania. Evenimentul va avea loc pe 14 noiembrie.

Klaus Iohannis, invitat la Palatul Buckingham pentru aniversarea printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis a primit invitatie oficiala, din partea reginei Regatului Unit, Elisabeta a II-a, la aniversarea a 70 de ani a printului Charles, care va avea loc pe 14 noiembrie, la Palatul Buckingham, scrie Mediafax, informatia fiind confirmata de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis, invitat la Palatul Buckingham de ziua Printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis merge in Marea Britanie la Londra la Palatul Buckingham pe data de 14 noiembrie, la o receptie data in cinstea aniversarii Printului Charles. Administratia Prezidentiala a.

Guvernul, scandal cu presedintele Iohannis pentru banii pe care acesta ii datoreaza Fiscului

Document-bomba primit de Antena 3, care vine sa reaprinda scandalul banilor pe care Ministerul de Finante se chinuie sa-i recupereze de la presedintele Iohannis, in contul chiriei pe care acesta a incasat-o.

Presedintele Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul german de Externe

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni pe ministrul german al afacerilor externe, Heiko Maas, ocazie cu care a salutat decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si.

Presedintele Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul german de Externe

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe Heiko Maas, ministrul afacerilor externe al Republicii Federale Germania, cu prilejul vizitei pe care acesta a efectuat-o la Bucuresti. Discutiile au vizat consolidarea cooperarii bilaterale dintre cele doua tari, precum si agenda regionala, europeana si internationala.

Presedintele Iohannis: Credibilitatea Romaniei inseamna si combaterea coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus, astazi, ambasadorilor romani, ca in politica externa a Romaniei nu este loc pentru experimente discutabile in nume personal, pentru amatorism, pentru gafe diplomatice. Presedintele a subliniat ca stabilitatea si credibilitatea Romaniei in politica externa inseamna si pastrarea si apararea statului de drept, a independentei justitiei si a continuarii combaterii coruptiei la acelasi standard ca si pana acum, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )