Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Iohannis participa, la Constanta, la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis participa, la Constanta, la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta, scrie Agerpres. Potrivit agendei anuntate de Administratia Prezidentiala, seful statului va participa la festivitatile organizate la Comandamentul Flotei din Constanta, de la ora 9,55. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis va participa la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane, la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta. Potrivit agendei sale, seful statului va participa la festivitatile.

Iohannis va participa la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane

Presedintele Klaus Iohannis participa, maine, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta.

Presedintele Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, de la ora 9. 55, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane, anunta Administratia Prezidentiala.

Cum a reactionat Iohannis cand un militar american care participa la ceremoniile de Ziua Marinei a lesinat

Unui militar american care participa la ceremoniile de Ziua Marinei, de pe faleza din Constanta, i s-a facut rau in timpul discursului lui Klaus Iohannis. Militarul a fost preluat de o ambulanta. Klaus.

Constanta: Unui militar care participa la ceremoniile de Ziua Marinei i s-a facut rau

Unui militar care participa la ceremoniile de Ziua Marinei, de joi, de pe faleza din Constanta, i s-.

Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la Constanta, la manifestarile de Ziua Marinei R.

VIDEO. Un militar american a lesinat in timpul discursului lui Iohannis de Ziua Marinei Gabriel Les: A fost doar o cadere de glicemie, este la Spitalul Militar

Un militar american care participa la festivitatile de Ziua Marinei, de la Constanta, a lesinat in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis.

Un militar american a lesinat la Ziua Marinei Romane, chiar in dreptul lui Klaus Iohannis! Detalii de ultim moment (VIDEO)

Un militar din SUA, care participa la festivitatile de Ziua Marinei Romane de la Constanta, a acuzat o stare de rau, resimtindu-se din cauza caldurii. Tanarului i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar mai m.

Masuri speciale de Ziua Marinei: fara drone, fara bagaje mari. Ucrainenii au declinat participarea la spectacolul naval

De Ziua Marinei va fi interzisa folosirea dronelor pentru filmarea spectacolului de pe faleza Comandamentul Flotei din zona Cazinoului din Constanta. Pentru prima oara, spectatorii sunt rugati sa nu vina cu bagaje voluminoase. Masura este luata de Fortele Navale Romane din ratiuni de securitate si de fluidizare a desfasurarii marelui eveniment nautic-militar.

VIDEO Klaus Iohannis participa la Ziua Marinei de la Constanta. Festivitatile au reguli speciale, in premiera

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la festivitatile de Ziua Marinei de la Constanta. Spectacolul marinaresc incepe la ora 9. 55, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din zona Cazinoului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )