Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele Iohannis participa sambata la Consiliul European dedicat Brexit-ului

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis participa sambata la Consiliul European dedicat Brexit-ului

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la reuniunea Consilului European, in format 27, pe tema Brexit-ului, urmand sa sustina protejarea drepturilor si intereselor cetatenilor romani din Marea Britanie, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis participa sambata la Consiliul European dedicat Brexit-ului

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la reuniunea Consilului European, in format 27, pe tema Brexit-ului, urmand sa sustina protejarea drepturilor si intereselor cetatenilor romani din Marea Britanie.

Presedintele Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

Klaus Iohannis va participa sambata la reuniunea Consiliului European. intrunirea este dedicata Brexit-ului

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la reuniunea Consiliului European. Aceasta intrunire este dedicata negocierilor privind Brexit-ul, avand ca prioritate protejarea drepturilor si intereselor cetatenilor romani din Marea Britanie, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

De ce a mers Klaus Iohannis la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, se va afla la Bruxelles, unde va partic.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Nu suntem dispusi la niciun compromis privind secventierea negocierilor cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, dupa incheirea lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii europeni se asteapta ca Marea Britanie sa-si respecte angajamentele financiare asumate inaintea Brexit-ului. Totodata, seful statului a mentionat ca niciuna dintre cele 27 de tari nu are de gand sa negocieze separat sau sectorial viitoarea relatie a UE cu Regatul Unit.

Iohannis, la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre oameni, apoi despre bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene.

Klaus Iohannis la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre cetatenii europeni care traiesc si muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene, relateaza News. ro.

Negocierea pe Brexit: documentul care va fi aprobat in Consiliul European extraordinar de sambata

A fost elaborat un asa-numitnon-paper asupra elementelor cheie ce urmeaza sa figureze in propunerea de directive de negociere, directive care trebuie aprobate si asumate de catre sefii de state si guverne care se reunesc sambata la Bruxelles in cadrul unui Summit extraordinar dedicat exclusiv acestui subiect.

Reactia lui Iohannis cand a fost intrebat daca UE ne trateaza ca pe o tara de mana a doua

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles unde va incerca gasirea unui mandat general de negociere in privinta Brexit.

Demonstratie de unitate a liderilor UE in privinta negocierilor de Brexit: Liniile directoare au fost adoptate in cateva minute la Consiliul European

Liderii Uniunii Europene au cazut de acord rapid si in mod unanim in privinta liniilor directoare ale negocierilor de Brexit, a anuntat sambata presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )