Libnet.ro
UNICEF

20:45

Presedintele Iohannis a promulgat proiectul privind Telemunca. Salariatii vor putea lucra de acasa

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a promulgat proiectul privind Telemunca. Salariatii vor putea lucra de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind reglementarea activitatii de telemunca. in februarie, Camera Deputatilor a adoptat acest proiect in calitate de for. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul de lege privind telemunca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi proiectul de lege privind telemunca potrivit caruia orice angajat va putea munci si din alta parte, nu doar la sediul firmei, iar angajatorii vor avea mai putine responsabilitati referitoare la locul de munca, informeaza News. ro.

Legea pentru implementarea Sistemului RO-ALERT a fost promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Iohannis a semnat astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, a anuntat astazi Administratia Prezidentiala.

Legea care reglementeaza telemunca, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind reglementarea activitatii de telemunca. Anuntul a fost facut de Administratia Prezidentiala.

Primaria Bucuresti a anuntat retragerea unei anexe din proiectul privind fondul imobiliar din cauza unei erori materiale

Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a anuntat joi ca in urma informatiile aparute in mass-media conform carora in cadrul Proiectului de hotarare privind aprobarea delegarii serviciului de.

Serban Nicolae: Presedintele Iohannis are reactii care nu dau neaparat o linie de coerenta

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat joi, la Pestera, judetul Dambovita, referindu-se la reactiile presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legile justitiei si la informatiile din sp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )