Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului, potrivit Administratiei Prezidentiale. Guvernul Dancila a fost investit cu 282 de voturi pentru, 136 voturi. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru numirea Guvernului Romaniei.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Iata LISTA ministrilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului, potrivit Administratiei Prezidentiale. Guvernul Dancila a fost investit cu 282 de voturi pentru, 136 voturi.

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, e absent de la votul pentru investirea Guvernului Dancila

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si senator, a fost declarat absent la votul din Parlament pentru investirea Guvernului Dancila. El a fost strigat de chestorul Senatului si declarat absent. Badalau este autorul unei scrisori critice la adresa lui Liviu Dragnea in urma cu doua saptamani.

Presedintele Iohannis ar trebui sa blocheze accesul ministrilor penali in guvern

Exista o deosebire esentiala intre situatia de la desemnarea premierului Dancila si situatia de acum. Coalitia majoritara a propus un premier, iar presedintele Iohannis, neavand alternativa credibila, l-a desemnat din prima. Nu exista niciun castig s-o respinga, pentru ca apoi veneau alte propuneri, Carmen Dan, Olguta Vasilescu, Mihai Fifor. Pe unul dintre ei trebuia sa-l desemneze.

VIDEO Ministrii Guvernului Dancila au depus juramantul

Ministrii cabinetului Dancila au depus juramantul luni seara, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, decretul pentru numirea membrilor noului Guvern, iar decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

LIVEVIDEO Ministrii Guvernului Dancila depun juramantul

Ministrii cabinetului Dancila depun juramantul la aceasta ora, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, decretul pentru numirea membrilor noului Guvern.

Presedintele Iohannis se va intalni la sfarsitul lunii cu liderii institutiilor europene

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Bruxelles, in 31 ianuarie, urmand sa aiba intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, iar pe agenda discutiilor se afl a inclusiv modificarile la legile justitiei, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Dragnea a DEZVALUIT TOTUL! Motivul BOMBA pentru schimbarea Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca motivul pentru care Guvernul Tudose a fost inlocuit este starea de tensiune permanenta dintre Executivsi partid, alimentata dezvonul.

Protest de amploare in Albania, pentru demiterea Guvernului

Mii de manifestanti din partea opozitiei au cerut sambata la Tirana demisia guvernului socialist al .

Sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului a inceput

ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 Viorica Dancila a anuntat, astazi, in plenul Parlamentului, ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua, iar in aceasta saptamana se va renunta la formularul 600. ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )