Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presedintele Iohannis va tine un discurs la Ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE de la Ateneu

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis va tine un discurs la Ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE de la Ateneu

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European Antonio Tajani si al Consiliului European Donald Tusk vor fi, incepand de joi la Bucuresti, cu ocazia inaugurarii Presedintiei. continuă pe Antena3

UPDATE Iohannis si anunta participarea la Ateneu, la ceremonia de lansare a presedintiei Romniei la Consiliul Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi seara la evenimentul de la Ateneul Roman, unde va avea loc ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, in prezenta liderilor europeni. De asemenea, vor sustine discursuri si premierul Viorica Dancila, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, precum si Florin Iordache, caruia Liviu Dragnea i-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor, el aflandu-se in vacanta.

Iohannis si anunta participarea la Ateneu, la ceremonia de lansare a presedintiei Romniei la Consiliul Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi seara la evenimentul de la Ateneul Roman, unde va avea loc ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, in prezenta liderilor europeni.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Presedintele merge la Ateneu, in prima confruntare cu Guvernul, dupa ce a respins ministrii

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Va fi prima intrevedere cu reprezentantii guvernului, dupa scrisorile pe care i le-a.

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Klaus Iohannis: Coeziunea este un aspect esential in avansarea proiectului comun european

Update: Primul demnitar care a luat cuvantul a fost presedintele Klaus Iohannis. Uniunea noastra este un proiect peren, capabil sa se remodeleze mereu. Ca parte integranta a acestei comunitati, Romaniei.

Rasturnare de situatie. Iohannis va sustine un discursla ceremonia de la Ateneu cu ocazia preluarii presedintiei UE

Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat ca presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs in acasta seara la ceremonia de la Ateneul Roman prilejuita de preluarea presedintiei romane a Consiliului UE. Initia, seful statului nu era prins in program cu vreun discurs.

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Liderii europeni, prezenti la Bucuresti. rezist incearca sa provoace proteste in zona

Romania marcheaza preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al Parlamentului.

Dancila va prezenta saptamana viitoare in Parlamentul European prioritatile presedintiei Romaniei la UE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va prezenta saptamana viitoare in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Ea a tinut sa precizeze ca Guvernul este pregatit atat la nivel tehnic, cat si la nivel politic pentru exercitatea presedintiei UE.

Iohannis: Mai multa unitate si coeziune, calea pe care o propunem pentru urmatoarele sase luni si pe care va trebui sa o urmarim cu totii cu consecventa

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonia de lansare a presedintiei Romaniei la UE, ca mai multa unitate si coeziune reprezinta calea pe care o propunem pentru urmatoarele sase luni si pe care va trebui sa o urmarim cu totii cu consecventa.

Restrictii de trafic joi seara n Capitala, din cauza ceremoniei de lansare a Presedintiei rotative a UE

Traficul rutier si pietonal va fi restrictionat joi seara, intre orele 19. 00 pe strada Episcopiei si intre orele 21. 45 pe Calea Victoriei, in contextul desfasurarii la Ateneul Roman si la Palatul Regal a ceremoniei oficiale de lansare a presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Restrictii de trafic, joi, n Bucuresti din cauza ceremoniei de lansare a Presedintiei la Consiliul UE

Traficul rutier si pietonal va fi restrictionat joi seara, intre orele 19,30 - 20,00 pe strada Episcopiei si intre orele 21,30 - 21,45 pe Calea Victoriei, in contextul desfasurarii la Ateneul Roman si la Palatul Regal a ceremoniei oficiale de lansare a presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )