Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Kalus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

B1 B1,
Presedintele Kalus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea bugetului asigurarilor sociale pe acest an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legile bugetelor de stat si de asigurari sociale pe anul 2020, pentru care guvernul Ludovic Orban si-a asumat raspunderea.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea bugetului asigurarilor sociale pe acest an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2020 si decretul de promulgare a Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si pe cea a bugetului asigurarilor sociale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2020. Anul trecut, PSD a facut bugetul abia in luna martie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni bugetul pe 2020. Anul trecut, in guvernarea PSD, legea bugetului a fost promulgata abia la mijlocul lunii martie.

Anul 2020 a inceput fara buget. Proiectul ar putea fi promulgat luni

Desi Guvernul Orban a promis ca vom avea buget adoptat pana la finalul anului 2019, acest lucru nu s-a intamplat. Abia luni, 6 ianuarie, este asteptat ca presedintele Klaus Iohannis sa promulge legea bugetului pe anul 2020.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale, potrivit unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala, informeaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis se va afla marti in vizita de lucru in landul Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis se va afla marti in vizita de lucru in landul Bavaria, unde va participa la sedinta Guvernului local, va sustine o alocutiune si va avea discutii cu membrii guvernului de land cu privire la relatiile bilaterale si actualitatea europeana, potrivit News. ro.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )