Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Klaus Iohannis, atac la adresa CNA: Cenzura este inacceptabila

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, atac la adresa CNA: Cenzura este inacceptabila

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, considera ca decizia adoptatade catre Consiliul National al Audiovizualului de a suspenda temporar emisia unui post de televiziune este fundamentata pe criterii. continuă pe Antena3

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis: E dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis. Iohannis este dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor privind blocajele sistematice din ultima perioada! Activitatea guvernamentala si inter.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea noastra la Schengen, imposibila fara consens

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca aderarea Romaniei la Schengen nu este posibila fara consens.

KLAUS IOHANNIS: Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul Marii Britianii trebuie sa isi clarifice pozitia

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

KLAUS IOHANNIS: Procurorul-sef adjunct sectie DNA, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 13 magistrati, intre care se numara Carmen Doinita Balasoiu - procuror-sef adjunct sectie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central.

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului Romaniei sa vina cu solutii in privinta recursului compensatoriu

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni. Declaratia este programata sa inceapa la ora 11. 00 si va fi in direc.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern cu privire la RECURSUL COMPENSATORIU: Sa faca o analiza profunda si sa vina cu solutii. Siguranta cetateanului roman nu este negociabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut miercuri Guvernului sa gaseasca rapid solutii de corectare a legislatiei in contextul in care foarte multi detinuti periculosi au fost eliberati in ultima vreme din.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni. Declaratia este programata sa inceapa la ora 11. 00 si va fi in direc.

Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 11

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, la ora 11. 00, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa faca precizari legate de refuzul numirii ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor, Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )