Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Klaus Iohannis si cei 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis si cei 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

As dori sa revin in comentariul meu de astazi asupra Sedintei solemne organizata de cele doua Camere ale Parlamentului Romaniei in ziua de 27 martie 2018 spre a marca implinirea a o suta de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, dar si la absenta de la eveniment a Presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Iohannis, la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania: in prezent, cursul nostru de convergenta se numeste parcursul european al Rep. Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la aniversarea a o suta de ani de la unirea Basarabiei cu Romania in care vorbeste despre gestul politic si patriotic care face cinste elitelor vremii. in prezent, cursul nostru de convergenta se numeste parcursul european al Republicii Moldova, pentru succesul caruia tara noastra acorda un sprijin consistent si permanent, mai afirma presedintele.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Sedinta solemna a Parlamentului, astazi, la 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romnia

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni, marti, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, in care va fi adoptata o Declaratie solemna pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania, la 27 martie 1918. La sedinta nu va lua parte si presedintele Klaus Iohannis, anuntandu-si participarea doar premierul Viorica Dancila, informeaza news. ro.

LIVEVIDEO Sedinta solemna a Parlamentului, astazi, la 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romnia

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni, marti, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, in care va fi adoptata o Declaratie solemna pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania, la 27 martie 1918. La sedinta nu va lua parte si presedintele Klaus Iohannis, anuntandu-si participarea doar premierul Viorica Dancila, informeaza news. ro.

Sedinta solemna a Parlamentului, astazi, la 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni, marti, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, in care va fi adoptata o Declaratie solemna pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania, la 27 martie 1918.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul de lege privind telemunca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi proiectul de lege privind telemunca potrivit caruia orice angajat va putea munci si din alta parte, nu doar la sediul firmei, iar angajatorii vor avea mai putine responsabilitati referitoare la locul de munca, informeaza News. ro.

Klaus Iohannis: Politicienii anului 1918 au demonstrat intelegerea oportunitatilor pe care istoria si contextul international le-au oferit pentru implinirea aspiratiilor romanilor

Presedintele Klaus Iohannis nu a fost prezent marti la sedinta solemna din parlament, organizatp cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Seful statului a transmis, in schimb, un.

Chisinau: Statuia Regelui Ferdinand, VANDALIZATA in ziua in care moldovenii sarbatoresc 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

Vandalism la Chisinau, in ziua sarbatoririi a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Bustul din Nisporeni al Regelui Ferdinand, cel care a infaptuit Actul Istoric de la 1918, a fost scris cu vopsea.

Sedinta solemna in Parlament dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

Tedinta solemna a Parlamentului dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania a inceput. La sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului participa prim-ministrul Viorica.

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

Parlamentul se reuneste, astazi, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )