Libnet.ro
UNICEF

08:30

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii referitoare la suspendarea contractelor individuale de munca pe perioada starii de urgenta generata de pandemia de COVID-19: Poate antrena costuri suplimentare pentru angajat

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii referitoare la suspendarea contractelor individuale de munca pe perioada starii de urgenta generata de pandemia de COVID-19: Poate antrena costuri suplimentare pentru angajat

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care a modificat Codul Muncii, dand posibilitatea angajatorilor sa suspende contractele de munca pe durata starii de urgenta generata de pandemia de. continuă pe B1

Iohannis cere reexaminarea legii privind suspendarea contractelor de munca: Se creeaza o reala confuzie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, spre reexminare, legea care permite angajatorilor sa suspende contractile de munca pe durata starii de urgenta, considerand ca solutia legislativa va crea probleme in aplicare si o reala confuzie.

Iohannis solicita reexaminarea legii privind suspendarea contractelor de munca

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii care instituie dispozitii priv.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: 1,5 miliarde euro alocati de Bruxelles, pentru reducerea efectelor generate de pandemia Covid-19 in tara noastra

Comisia Europeana a mobilizat pana acum, pentru reducerea efectelor negative generate de pandemia Covid-19 in tara noastra peste 1,5 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, inaintea intalnirii online a celor 27 de sefi de state sau de guvern din cadrul Consiliului European.

Se vede luminita de la capatul tunelului. Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre iesirea din izolare dupa 15 mai

Intr-o interventie televizata care a avut loc, marti, presedintele Klaus Iohannis a vorbit pentru prima data despre relaxarea masurilor luate de autoritati pentru impiedicarea raspandirii noului virus gripal in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri la pranz cu membri ai Guvernului pentru a discuta despre gestionarea epidemiei de coronavirus. La final seful statului va sustine o declaratie de presa

Presedintele Romaniei va avea miercuri, 22 aprilie la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, se arata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. La finalul sedintei, Presedintele Romaniei va sustine o declaratie de presa.

Ziua si sedinta la Cotroceni. Iohannis discuta din nou cu ministrii despre epidemie. Declaratie de presa la final

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu membri ai Guvernului masurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus, la intalnirea de la Cotroceni fiind asteptati premierul Ludovic Orban, seful DSU Raed Arafat si ministrii Internelor si Sanatatii.

KLAUS IOHANNIS: Masuri de relaxare, gradual, dupa 15 mai

Masurile de izolare si distantare sociala ar putea fi relaxate gradual dupa 15 mai, cand expira al doilea decret prin care a fost prelungita starea de urgenta, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul intalnirii pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, cu o parte dintre membrii Guvernului si cu secretarul de stat Raed Arafat, in cadrul careia a fost evaluata situatia generata de actuala pandemie.

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa ne gandim la un plan de relaxare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca este timpul sa ne gandim la un plan de relaxare a masurilor de izolare.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu presedintele Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, la solicitarea acestuia. Potrivit Administratiei Prezidentiale, discutia s-a axat pe criza epidemiologica generata de coronavirus si pe modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii acestuia.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, amenajata cu sprijinul unor entitati private si ONG-uri: Sunt bucuros ca antreprenorii au inteles sa nu lase statul singur in fata COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, realizata cu sprijinul unor companii din mediul privat si a unor organizatii nonguvernamentale. Apreciez foarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )