Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 14.30

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

Dan Barna, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: Am inaintat azi pactul pentru anticipate. Presedintele a fost in asentimentul nostru, caeste solutia moralasi functionalapentru Romania

Alianta USR-PLUS e pregatita sa intre la guvernare imdiat dupa alagerile anticipate, a declarat liderul USR, Dan Barna, dupa consultarile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni. Alianta USR-PLUS e gata sa.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna PSD-isti pentru guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, in vederea formarii unui nou guvern.

VIDEO Iohannis: E clar ca ne indreptam spre un Guvern PNL sau in jurul PNL. Luni sau marti voi desemna un prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca luni sau marti va avea un nume de premier si a explicat de ce este foarte dificil sa fie organizate alegeri anticipate.

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit. in plus, Fifor afirma ca Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. Victore, esti si ai fost mereu nu pro Romania, ci pro tradare, a mai spus Fifor, relateaza news. ro.

KLAUS IOHANNIS: Eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult ca motiunea de cenzura sa fie incununata de succes, iar acest guvern esuat, acest guvern in deruta sa plece acasa.

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI.

Klaus Iohannis: PSD-istii au chiulit de la consultari. Nu a inteles nimic din motiune. Au ramas in contrasens cu Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a taxat, vineri, pe cei de la PSD pentru ca au refuzat sa se prezinte la consultarile de la la Palatul Cotroceni. Prezent la reuniunea liberalilor din regiunea Centru, organizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )