Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce AUR a vorbit despre suspendarea sa: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce AUR a vorbit despre suspendarea sa: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica. Adunity_104946 Ce. continuă pe B1

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui candidat la functia de premier. Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa, la ora 18.00, dupa discutiile cu reprezentantii partidelor

UPDATE, ora 17 Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 18. 00, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca se inteleg PNL, UDMR, USR PLUS si vin cu o propunere de premier, o voi accepta. Ca este Orban, Citu sau altcineva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va accepta orice propunere de premier pe care o va propune PNL, USR PLUS si UDMR, in momentul in care vor ajunge la un acord in aceasta.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea noului Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru convocarea noului Parlament ales in data de 6 decembrie. Sedinta va avea loc luni, la ora 12.

Presedintele Klaus Iohannis: Plantam paduri. S-au plantat 50 de milioane de puieti in campania O padure cat o tara, pe care am inceput-o impreuna, in primavara (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa miercuri la evenimentul organizat cu prilejul inchiderii oficiale a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara, in care s-au plantat 50 de.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea Parlamentului in ziua de luni, 21 decembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul privind convocarea Parlamentului Romaniei in ziua de luni, 21 decembrie 2020, ora 12, la Palatul Parlamentului, informeaza Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu sunt conditii pentru desemnarea noului prim-ministru! Seful statului convoaca noul Parlament

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, luni seara, concluziile dupa ce in cursul zilei a avut consultari cu partidele care au trecut pragul electoral si au intrat in Parlament.

Klaus Iohannis, dupa consultari: Nu sunt intrunite conditiile pentru desemnarea unui premier. E nevoie de inca o runda de consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca e necesara inca o runda de consultari inainte de a veni cu propunerea de premier care sa formeze un Guvern. Seful statului a precizat ca a convocat noul Parlament pentru 21 decembrie.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce romani ies la pensie chiar de azi

Incepand de astazi o serie de procurori au iesit la pensie, bineanteles, beneficiind de pensiile speciale. Decretele de iesire la pensie au fost semnate ieri de Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirile de Cotroceni cu partidele politice. Cinci procurori ies la pensie, incepand de astazi Ieri, 14 decembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele .

KLAUS IOHANNIS: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa prima runda de consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament, ca inca nu sunt intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )