Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis face marti o vizita oficiala la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita la nivel inalt la Chisinau dupa alegerea Maiei Sandu

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, marti, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului moldovean, Maia Sandu, informeaza Agerpres. Este prima vizita la nivel inalt primita, la Chisinau, de Maia Sandu dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor din 15 noiembrie din Republica Moldova.

Declaratia comuna adoptata de Klaus Iohannis si Maia Sandu: Republica Moldova subliniaza angajamentul pentru continuarea implementarii proiectelor de cooperare derulate cu Romania

Romania si Republica Moldova reafirma caracterul special al relatiei bilaterale bazate pe comunitatea de limba, cultura si istorie si fundamentate pe Parteneriatul Strategic pentru Integrarea Europeana a.

Presedintele Klaus Iohannis - in vizita oficiala la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, astazi, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului moldovean, Maia Sandu.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta pentru bugetul de stat cu premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, luni, ora 14, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind constructia bugetului de stat, la care vor participa premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, in.

Klaus Iohannis vine marti la Chisinau pentru a transmite un puternic mesaj de sustinere pentru noul presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, marti, 29 decembrie, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta va fi prima vizita a unui sef de stat dupa investirea in functie a Maiei Sandu.

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Presedintele Iohannis, un nou sprijin pentru Republica Moldova: Romania va furniza 200.000 de doze de vaccin COVID

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, la Chisinau, ca Romania va sprijini vaccinarea anti-COVID a cetatenilor din Republica Moldova, prin furnizarea a pana la 200. 000 de doze de vaccin.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Klaus Iohannis: Romania va trimite pana la 200.000 doze de vaccin in Republica Moldova

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca din cota de vaccinuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )