Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Victor Ponta: Tema de discutie, ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Victor Ponta: Tema de discutie, ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT

Presedintele Klaus Ioghannis s-a intalnit, joi dimineata, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Dean Thompson, seful Ambasadei SUA la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu seful Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, potrivit B1Tv. Vizita nu a fost anuntata pe site-ul Administratiei Prezidentiale odata cu.

Premierul Victor Ponta a numit doi consilieri de stat in Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a semnat decizia prin care Sorin Encutescu, fost consilier al prim-ministrului, si Florin Vodita au fost numiti in functia de secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. Summitul PPE va avea loc inaint.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a Consiliului European, care se va desfasura in aceeasi zi.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului in data de 9 februarie, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire cu Zgonea si Tariceanu

Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )