Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: in spiritul acestor sarbatori sa avem grija unii de altii si cu totii de tara noastra (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: in spiritul acestor sarbatori sa avem grija unii de altii si cu totii de tara noastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Craciunului in care transmite romanilor sarbatori fericite si ii indeamna la compasiune si generozitate. Nasterea Domnului este o sarbatoar. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Sa avem grija unii de altii si cu totii de tara noastra - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Craciun, in care spune ca, daca suntem mai buni in fiecare zi, ne va fi tuturor mai bine impreuna. Nasterea Domnului este o sarbatoare a miracolul.

Presedintele Klaus Iohannis era la Sibiu in timpul sedintei de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a preferat vacanta, in locul participarii la sedinta de Guvern de vineri. Presedintele a ales sa mearga la Sibiu, chiar in timpul sedintei de Guvern. Reporterii Antena 3 au.

Cum l-a umilit Viorica Dancila pe presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern

Guvernul s-a reunit vineri seara intr-o noua sedinta, unde s-a discutat despre intalnirea premierului cu cancelarul Austriei, cu privire la preluarea presedintiei Consiliului European. Citeste.

Iohannis: n spiritul Sfintelor Sarbatori, sa avem grija unii de altii si cu totii de tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video pe Facebook, de Craciun, precizand ca, in spiritul Sfintelor Sarbatori, trebuie sa avem grija unii de altii si de tara noastra.

Ce le transmite Iohannis romanilor de Craciun: mesajul presedintelui.Sa avem grija de tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Craciun, in care spune ca, daca suntem mai buni in fiecare zi, ne va fi tuturor mai bine impreuna.

Planul ascuns al lui Klaus Iohannis de Sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis ignora decizia Curtii Constitutionale de a lua act deindata de demisiile ministrilor din Cabinetul Dancila. Iohannis profita de Sarbatori pentru a trege de timp, astfel incat.

Planul ascuns al lui Klaus Iohannis de Sarbatori, privind numirea a doi ministri

Presedintele Klaus Iohannis ignora decizia Curtii Constitutionale de a lua act deindata de demisiile ministrilor din Cabinetul Dancila. Iohannis profita de Sarbatori pentru a trege de timp, astfel incat.

Klaus Iohannis, primul mesaj dupa sedinta de Guvern: Niciun regim care isi umileste si dispretuieste propriii cetateni nu poate rezista

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri dimineata, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, iar apoi a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care a vorbit despre evenimentele din Decembrie.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Seful statului a tinut si un moment de reculegere. Klaus.

Tudorel Toader il sfideaza pe Klaus Iohannis cu sefia DNA. Pe cine va propune ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca va reveni la presedintele Klaus Iohannis cu propuneri pentru sefia DNA, insa a avertizat ca vor fi aceleasi cinci nume inaintate prima data pentru a-i demonstra sefului statului ca nu a existat nicio nelegalitate, asa cum a invocat initial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )