Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: La ultimele alegeri, ati distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot. Va felicit!

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: La ultimele alegeri, ati distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot. Va felicit!

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la mai multe evenimente legate de inceperea anului universitar. La ceremonia de deschidere a anului universitar orgnizata de Universitatea Babes-Bolyai, presedintele a criticat PSD pentru ca a numit doar ministri mediocri la Educatie si a felicitat studetii pentru implicarea civica. continuă pe Adevărul

UPDATE: Iohannis, mesaj in fata studentilor: La ultimele alegeri ati distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot. Ramaneti la fel de implicati

In fata studentilor, in prima zi a anului universitar, presedintele Klaus Iohannis a laudat tinerii pentru implicarea civica, sustinand ca la ultimele alegeri acestia au distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Klaus Iohannis: Nu ne putem astepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD. Solutia fireasca ar fi aceea a demisiei Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Nu ma voi referi la marile.

Klaus Iohannis cere demisia sefului DIICOT. Am cerut actiuni clare in cazul Caracal, am vazut reactii intarziate

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Ma voi referi la o.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Klaus Iohannis: Educatia din Romania ar trebui sa formeze valori, din pacate, nu aceasta e regula

Educatia din Romania ar trebui sa cultive talente si sa formeze valori, dar, din pacate, nu aceasta e regula, ci exceptia, a declarat luni, la Cluj Napoca, presedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de.

Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii presedintelui in SUA. Klaus Iohannis: Ramona Manescu mi-a promis ferm ca alegerile din diaspora vor fi organizate mult mai bine Ce spune despre dialogul intens cu Trump

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are promisiunea ferma a Ramonei Manescu, ministrul Afacerilor Externe, ca la urmatoarele alegerile, lucrurile vor fi mult mai bine organizate in sectiile de vot din.

Iohannis cere demisia sefului DIICOT, Felix Banila: E revoltator modul in care unele institutii au reactionat in ceea ce priveste ancheta de la Caracal

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni seara, demisia sefului DIICOT, Felix Banila, invocand modul in care s-a desfasurat ancheta in cazul Caracal, care, in opinia sefului statului, genereaza semne de intrebare majore.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )