Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita oficiala in Polonia

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita oficiala in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis face prima sa vizita in Polonia. inainte de aceasta vizita oficiala a vorbit despre o istorie comuna a celor doua tari si despre solidaritatea de care au dat dovada in momentele. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea candidaturii Romaniei pentru organizarea Universiadei de vara din 2021, marti, la Universitatea din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti, 10 martie, incepand cu ora 17:00, in Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, la lansarea oficiala a candidaturii Romaniei la organizarea.

Presedintele Klaus Iohannis: invatamantul universitar si sportul de performanta sunt in suferinta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti,in cadrul lansarii oficiale a proiectului Candidatura Romaniei pentru Universiada de Vara 2021, ca trebuie regandite noi strategii in ceea ce priveste.

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare nationala

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare. Acesta a anuntat la bilantul MApN ca e nevoie de o lege clara si de mai putina birocratie, pe masura noilor provocari din domeniul apararii cum.

Klaus Iohannis, la plecarea in vizita la Varsovia: Relatia cu Polonia - o prioritate. Avem in vedere proiecte concrete de coperare in cadrul UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la plecarea intr-o vizita oficiala de 3 zile la Varsovia, ca Relatia cu Polonia este o prioritate pentru Romania, subliniata de existenta unui parteneriat strategic, iar cele doua tari au in vedere proiecte concrete de coperare in cadrul UE si NATO, cu accent pe cooperarea regionala. Vom discuta si tema securitatii, cu referire in mod special la chestiunea Ucraina. Ambele state au un interes major fata de vecinatatea estica.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia, o prioritate pentru Romania. Voi avea si o intalnire cu comunitatea romana, la sfarsitul vizitei

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs inainte de vizita oficiala pe care o efectueaza in Polonia. Seful statului a declarat ca relatia Romaniei cu Polonia este una dintre prioritatile tarii.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia, o prioritate pentru Romania. Voi avea si o intalnire cu comunitatea romana, la sfarsitul vizitei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs inainte de vizita oficiala pe care o efectueaza in Polonia. Seful statului a declarat ca relatia Romaniei cu Polonia este una dintre prioritatile tarii.

Ministrul german de Externe efectueaza o vizita oficiala in Romania

Ministrul de Externe al Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, face astazi o vizita oficiala in Romania, urmand a avea convorbiri cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, informeaza Ambasada Germaniei.

Ministrul Apararii: doua comandamente NATO vor fi infiintate la Bucuresti. Iohannis, la bilantul MApN: Vom avea o noua strategie nationala de aparare

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au participat, marti, la bilantul Ministerului Apararii Nationale MApN) pe anul 2014, prezentat de ministrul Mircea Dusa. Acesta a anuntat ca doua comandamente NATO vor functiona la Bucuresti.

Iohannis, declaratii inainte de vizita in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 17. 45, la Aeroportul International Henri Coanda, inainte de plecarea in vizita oficiala in Republica Polona, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis pleaca in Polonia. Declaratie de presa la ora 17.45

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in aceasta seara intr-o vizita de doua zile in Polonia. De la ora 17. 45, seful statului va sustine o scurta declaratie de presa de la Aeroportul Otopeni. Corespondentul Adevarul va transmite livetext intreaga vizita a presedintelui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )