Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Klaus Iohannis, primele declaratii dupa demisia lui Costache in plina criza COVID 19

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, primele declaratii dupa demisia lui Costache in plina criza COVID 19

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la ora 14, dupa ce ministrul Sanatatii Victor Costache si-a anuntat demisia din functie, in contextul crizei generate de epidemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

KLAUS IOHANNIS, AVERTISMENT IN PRIVINTA COVID 19: Urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului

Decidentii politici vor lua masuri mai dure decat in prezent, in momentul in care vor deveni absolut obligatorii pentru limitarea raspandirii Covid 19, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in ocazia unei declaratii facuta ieri de Palatul Cotroceni. Mai ales ca, asa cum a precizat Klaus Iohannis, urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului, dar si rezistenta noastra morala si emotionala.

Presedintele Klaus Iohannis: Venim cu masuri de sprijin pentru oameni. Plata ratelor se poate amana pana la sfarsitul anului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, si a anuntat ca se lucreaza la o rectificare bugetara, in sprijinul romanilor.

MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS KLAUS IOHANNIS: Executivul pregateste o rectificare bugetara extraordinara

Guvernul pregateste o rectificare bugetara menita sa acopere cheltuielile din sanatate cauzate de pandemia Covid-19 si sa asigure sumele necesare platii somajului tehnic pentru angajatii care vor fi trimisi acasa in aceasta perioada de companiile care isi suspenda activiatea, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ministrul finantelor publice - Florin Citu, ministrul de interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Transporturilor - Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu, ministrul Sanatatii - Victor Costache si ministrul Muncii - Violeta Alexandru.

KLAUS IOHANNIS: Carantina aproape totala, incepand de maine

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca, incepand de maine, va fi instituita carantina aproape totala in tara noastra si va fi interzisa circulatia in afara de deplasarile la serviciu sau pentru cumparaturile absolut necesare.

LEGEA ANRE, PROMULGATA DE KLAUS IOHANNIS Control parlamentar strict al reglementatorului din domeniul energiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 332007 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Coronavirus: Klaus Iohannis, la sedinte cu ministrii si cu managerii de spitale. Declaratii de presa la finalul acestora

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la o sedinta cu premierul si cu membri ai Guvernului pentru evaluarea masurilor dispuse de autoritati in criza coronavirus, precum si la o videoconferinta cu managerii de spitale. La finalul sedintei cu ministrii, el va sustine declaratii de presa.

Klaus Iohannis: Nelu Tataru cunoaste situatia din sistemul sanitar. Va depune juramantul astazi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca a luat act de demisia lui Victor Costache din functia de ministru al Sanatatii si ca a semnat numirea lui Nelu Tataru in fruntea ministerului.

VIDEO Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara care va suplimenta bugetul Sanatatii Ratele la banci, amanate 9 luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca s-a ajuns la un acord pentru o rectificare bugetara care sa aloce mai multi bani pentru Sanatate, dar si pentru alocarea banilor necesari pentru plata somajului tehnic. Dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai guvernului, Iohannis a precizat ca Guvernul este pregatit sa dea o ordonanta de urgenta care sa permita amanarea cu 9 luni a platii ratelor la banci atat pentru persoanele fizice, cat si cele juridice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )