Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Cei doi sefi de stat au discutat despre aderarea la spatiul Schengen,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, primit la Palatul Quirinale din Roma de presedintele italian Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, cei doi avand convorbiri oficiale, in prezenta delegatiilor celor doua.

Presedintele Klaus Iohannis, inaintea vizitei oficiale din Italia: Ma voi intalni cu romanii de acolo, care reprezinta o punte de legatura intre cele doua state (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, inainte de efectuarea unei vizite oficiale in Italia ca se va intalni cu reprezentanti oficiali, dar si cu romani, care sunt in numar foarte mare, informeaza B1.

FOTO. Klaus Iohannis, primit de presedintele italian Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, la Palatul Quirinale din Roma. Pe agenda discutiilor celor doi sefi de stat se regasesc aderarea Romaniei la spatiul Schengen, colaborarea in cadrul UE si NATO, situatia comunitatii de romani din zona, sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia.

Dincolo de Stiri: Presedintele Klaus Iohannis si consultarile cu partidele

Cristina Topescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, declaratia analistului Emil Hurezeanu care, invitat la un post de televiziune, a afirmat despre presedintele Iohannis ca este.

Corespondenta de la Roma. Cum l-au primit romanii din Italia pe Klaus Iohannis. Diaspora italiana, pregatita pentru institutia primei-doamne

La cinci luni de la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis pare sa se bucure in continuare de increderea romanilor din Italia, unde se regaseste cea mai mare comunitate romaneasca din Diaspora. Romanii din Italia ii cer sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, reactivarea institutiei de Prima-doamnea a Romaniei, dupa 25 de ani de stagnare.

Klaus Iohannis, diasporei din Italia: Exista un proiect pentru votul prin corespondenta, ii urmaresc evolutia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma, ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia luni si marti. Seful statului va fi primit de presedintele si premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala in Italia luni si marti, seful statului avand programate intalniri cu omologul sau italian, premierul Matteo Renzi, presedintele Senatului si reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Klaus Iohannis ii invita joi la Cotroceni pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii

Presedintele Klaus Iohannis ii invita joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia, luni si marti

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Republica Italiana, el urmand sa fie primit de catre presedintele si premierul italian, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )