Libnet.ro
UNICEF

06:46

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. De cand creste punctul de pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, a transmis Administratia Prezidentiala. Punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei, de la 1 septembrie 2019.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor. Ce trebuie sa stie pensionarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noua lege a pensiilor, care prevede ca punctul de pensie va creste etapizat pana in 2021, urmand ca in 2022 toate pensiile sa fie calculate in functie de un nou indice.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Lia Olguta Vasilescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. Fostul ministru al muncii a criticat faptul ca legea a fost blocata timp de 6 luni, dar toata lumea a observat ca nu a mai fost la fel de acida la adresa sefului statului. Lia Olguta Vasilescu, nemultumita ca .

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul publi.

Radu Tudor, propunere uimitoare pentru ministrul Muncii in legatura cu legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea prevede o crestere a punctului.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELATIILE CU SUA: Prioritatea strategica ramane o relatie transatlantica puternica

Prioritatea strategica a Romaniei este si va ramane o relatie transatlantica puternica, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, prezent la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 243-a aniversari a Zilei Independentei.

Legea pensiilor a fost promulgata de Iohannis. Impact bugetar de 8,4 miliarde de lei numai in acest an

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor. Actul normativ prevede o crestere treptata a punctului de pensie, incepand din 1 septembrie 2019 si pana in 2022.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )