Libnet.ro
UNICEF

19:16

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Republica Moldova, AMANATA

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in urma careia cei doi sefi de stat au fost de acord ca in prezent nu sunt intrunite in.

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, potrivit secretarului general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru. El a.

Oficiali de la Chisinau: presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in R. Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat pentru deschide. md secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru.

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Republica Moldova dupa instalarea noului Guvern la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a ales sa nu mearga in vizita oficiala in acest moment in Republica Moldova, decizia fiind luata de comun acord cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Potricvit.

De ce ezita Klaus Iohannis sa treaca Prutul a doua oara

A doua vizita a presedintelui Klaus Iohannis in Republica Moldova sta sub semnul intrebarii, dupa ce coalitia de guvernare proeuropeana este foarte aproape de a bate palma cu Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin.

Klaus Iohannis explica de ce a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon cu Presedintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti, si au decis ca vizita de stat, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa se amane.

Oficial. Klaus Ioahnnis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita programata in Republica Moldova, pana in momentul in care la Chisinau se va instala un nou Guvern. Cele trei partide proeuropene, PDLM, PDM si PL nu au reusit sa ajunga pana in acest moment la o intelegere, astfel incat, la Chisinau, se vorbeste ca Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin, ar putea vota in parlament un Guvern PLDM-PDM, in schimbul unor functii de rand secund in adminsitratie.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti au discutat la telefon si au convenit ca vizita presedintelui roman in R. Moldova sa aiba loc dupa instalarea noului guvern de la Chisinau

Administratia Prezidentiala informeaza, intr-un comunicat difuzat luni seara, ca presedintele Klaus Iohannis a avut in cursul zilei o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cei doi sefi de stat convenind ca vizita pe care presedintele roman intentiona sa o efectueze in tara vecina, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa fie amanata pentru perioada imediat urmatoare instalarii noului guvern de la Chisinau.

Klaus Iohannis ezita sa treaca Prutul a doua oara

A doua vizita a presedintelui Klsaus Iohannis in Republica Moldova sta sub semnul intrebarii, dupa ce coalitia de guvernare pro-europeana este foarte aproape de a bate palma cu Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin.

Klaus Iohannis, plin de surprize la Bruxelles: Presedintele a vorbit, in trei limbi, despre Schengen si MCV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, in prima vizita oficiala externa din mandatul sau, la Bruxelles cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Junker. Cei doi au discutat despre parcursul european al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )