Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12.00

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa guvernarii PSD pe care a acuzat-o ca e interesata mai degraba de cumetrii politice decat de soarta tarii. Seful statului a criticat faptul ca bugetul a fost trimis la Cotroceni in forma initiala. Iohannis sustine miscarea Romania vrea autostrazi: Sunt alaturi de ei sieu.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 12.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine vineri, de la ora 12. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Pe masa presedintelui se afla in prezen Legea bugetului pentru 2019, act normativ trimis la promulgare dupa ce a fost adoptat de Parlament.

Presedintele Klaus Iohannis, in dialog cu publicul, in cadrul festivalului One World Romania

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti, de la ora 18. 00, la Mezanin Palatul Universul)intr-un dialog cu publicul, pe tema Presedinte sau cetatean/ om politic si societate civila. Discutia are loc in cadrul festivalului de film documentar One World Romania 15-24 martie), ajuns la cea de-a 12-a editie.

Iohannis sustine campania Romania vrea autostrazi si protestul de la 15.00: sieu!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ii sustine pe romanii care vor protesta vineri, de la ora 15. 00, fata de refuzul politicienilor Puterii de a construi autostrazi. in legatura cu protestul.

Iohannis critica din nou PSD: Doamna premier, nu-i mai mintiti pe oameni! Cresterea pensiilor este doar la un sfert din ce ati promis

Presedinte Romaniei, Klaus Iohannis, a criticat din nou Guvernul Dancila si coalitia PSD-ALDE pentru proiectul de buget pentru 2019. Seful statului a subliniat ca Dancila ar trebui sa inceteze sa-i minta.

KLAUS IOHANNIS: Sectorul privat este defaimat de politicieni tributari reflexelor comuniste

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi ca sectorul privat, atat de defaimat de unii politicieni tributari reflexelor comuniste, autoritariste, merita apreciat pentru angajamentul de a fi tot mai prezent in viata comunitatii.

Iohannis sustine protestul pentru autostrazi. Protestatarii sa stie ca sunt alaturi de ei sieu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Iohannis:sieusustin protestul pentru autostrazi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Este OFICIAL: Klaus Iohannis A SEMNAT DECRETUL. Mii de elevi sunt vizati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea si completarea Legii Educatiei nationale 1/2011, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre legea.

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )