Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea cashback

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea cashback

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, sambata, Parlamentului solicitarea de reexaminare a Legii cashback, care prevede posibilitatea retragerii banilor de la comercianti in sistem de bancomat. continuă pe Adevărul

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea cashback

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului solicitarea de reexaminare a Legii cashback, care prevede posibilitatea retragerii banilor de la comercianti in sistem de bancomat.

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea care prevede retragerea de cash de la casele supermarketurilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, sambata, Parlamentului solicitarea de reexaminare a Legii cashback, care prevede posibilitatea retragerii banilor de la comercianti in sistem de bancomat.

Klaus Iohannis trimite o lege Parlamentului, pentru reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis sambata Parlamentului la reexaminare legea referitoare la obligatia magazinelor sa elibereze avansuri in numerar pentru ca aceasta contine unele prevederi ce pot.

Salvatorii SMURD morti in Moldova, decorati post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretele de decorare post-mortem a salvatorilor SMURD care si-au pierdut viata dupa ce s-au prabusit joi cu elicopterul in Republica.

Presedintele Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, o lege referitoare la dialogul social

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, o lege referitoare la dialogul social, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, o lege referitoare la dialogul social

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, o lege referitoare la dialogul social, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Presedintele Klaus Iohannis transmite condoleante familiilor victimelor

Seful statului a transmis joi un mesaj de condoleante familiilor victimelor accidentului de elicopter din Republica Moldova.

Iohannis a retrimis in Parlament Legea sistemelor moderne de plata (VIDEO)

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind introducerea sistemelor moderne de plata, informeaza B1 TV. Proiectul permitea posesorilor de carduri sa solicite sume in numerar de.

Legea ce asigura masuri suplimentare de protectie pentru sindicalisti, retrimisa la Parlament

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea unei legi pe pentru modificarea si completarea Legii dialogului social, argumentand ca asigura masuri de protectie pentru persoanele din conducerea sindicatelor care contravin celor decise de Curtea Constitutionala pe aceasta tema, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis critica voalat Comisia Europeana, dupa ce Bruxelles-ul a acuzat Polonia ca a incalcat statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis se intreaba cat de oportuna a fost pozitia Comisiei Europene CE) de a avertiza Polonia pentru nerespectarea statului de drept, in contextul in care, peste numai o luna, Varsovia va gazdui summitul NATO. Este a doua pozitie negativa a Cotroceniului fata de liderii UE, dupa ce, ieri, consilierul prezidential Leonard Orban a taxat decizia presedintelui CE Jean Cluade Juncker de a vizita Ruisia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )