Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presedintele Klaus Iohannis: Vaccinarea populatiei generale va avea loc probabil undeva in primavara spre vara

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Vaccinarea populatiei generale va avea loc probabil undeva in primavara spre vara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii,ca este probabil ca populatia generala a Romaniei sa fie vaccinata impotriva noului coronavirus in primavara. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis: intreaga Europa, intr-un moment dramatic. Virusul se raspandeste mult mai puternic decat in primavara Este imperativ sa evitam blocarea spitalelor si sa dam sansa la tratament tuturor celor bolnavi!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sutinut o conferinta de presa, marti, la Palatul Cotroceni, context in care a raspuns la intrebari legate evolutia epidemiei de COVID-19 si strategia autoritatilor.

Klaus Iohannis: Pana cand nu vom avea un vaccin eficient, nu exista o alta solutie decat impunerea unor noi masuri restrictive severe

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa intalnirea cu responsabili din sanatate pe tema pandemiei de COVID-19, ca, pana cand nu vom avea un vaccin eficient, nu exista o alta solutie decat impunerea unor noi masuri restrictive severe pentru a plafona curba infectarilor.

KLAUS IOHANNIS: Lupta cu pandemia e si un test al solidaritatii pe care suntem obligati sa il trecem

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu responsabili din sanatate pe tema pandemiei de COVID-19, ca, pana cand nu vom avea un vaccin eficient, nu exista o alta solutie decat impunerea unor noi masuri restrictive severe pentru a plafona curba infectarilor.

VIDEO Klaus Iohannis: Pana nu vom avea un vaccin eficient nu exista alta solutie decat impunerea unor noi restrictii severe

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat marti ca, in conditiile in care coronavirusul se raspandeste mult mai puternic decat in primul val al pandemiei, pana nu va aparea un vaccin eficient nu exista alta solutie decat impunerea unor noi restrictii severe.

KLAUS IOHANNIS: Crearea unui consens pentru o Romanie digitala, inceputul unui drum catre o Romanie normala

Romania lucreaza intens la definitivarea unui Plan national de redresare si rezilienta, cu reforme si investitii care sa intareasca potentialul de crestere economica si sa sprijine in mod adecvat tranzitia verde si cea digitala, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis la evenimentul Go Tech World 2020.

Klaus Iohannis cheama romanii la vot: Trebuie sa oprim PSD

Astazi, la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o noua conferinta de presa. Printre multele lucruri declarate, presedintele a reiterat ideea de a merge mai departe cu Alegerile Parlamentare. Klaus Iohannis nu renunta la alegerile parlamentare in mai putiin de o luna vom avea Alegerile Parlamentare, in 6 decembrie, dar situatia actuala pune sub .

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa in ziua cu cele mai multe decese

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa de la ora 19. Evenimentul de la Palatul Cotroceni are loc in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe decese.

Klaus Iohannis: Nu luam in considerare acum o carantinare totala, cum nu iau in considerare o carantinare totala de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca autoritatile nu iau in considerare acum o carantinare totala, cum nu iau in considerare o carantinare totala nici de sarbatori. Presedintele a subliniat ca in continuare este posibila carantinarea unor localitati.

Klaus Iohannis: Pana nu vom avea un vaccin eficient, vom mentine masurile restrictive severe

Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, dupa ce s-a intalnit cu expertii responsabili de gestionarea pandemiei de COVID. La sedinta au participat premierul, mai multi membri ai Guvernului, dar si medici si specialisti epidemiolologi.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )