Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendum, la o sectie din Sibiu(FOTO)

B1 B1,
 Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendum, la o sectie din Sibiu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la referendumul privind redefinirea familiei. Seful statului s-a prezentat la urne, singur,in jurul orei 19. 30, la Scoala generala 4, din Sibiu, la. continuă pe B1

Referendum 2018 Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie. Seful statului a ajuns la o sectie de votare de la Sibiu, in jurul orei 19.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie.

Klaus Iohannis a fost la Referendum: a votat, a tacut, a plecat

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la referendumul pentru modificarea Constitutiei, intr-o sectie din Sibiu. Seful statului nu a facut nicio declaratie la iesirea de la urne.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta la vot pana la ora 16:00, duminica, este 15,21%. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Update: Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie. Update:Purtatorul decuvantal.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta la vot a fost de 20,41%. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Update:Biroul Electoral Central BEC) a anuntat caau votat la referendumul pentru redefinirea familiei 20,41% dintre alegatori. Update:Pana la ora 19. 00, au votat la referendumul pentru.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta la vot pana la ora 19:00 este 18,87%. Presedintele Klaus Iohannis a votat la Sibiu

Update:Pana la ora 19. 00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 18. 87% dintre alegatori, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central BEC). Update: Presedintele Klaus Iohannis a.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis, niciun cuvant despre referendum

Iohannis si sotia au participat la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Presedintele nu a precizat daca va vota la referendum

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat, duminica, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului nu a anuntat daca si unde va merge la vot de referendum.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului nu a facut nicio declaratie legata de referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )