Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

Eugen Tomac, atac dur la adresa lui Crin Antonescu: Un personaj sinistru, cea mai mare catastrofa politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat sambata ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, un personaj sinistru, care a avut in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice.

Eugen Tomac il acuza pe Crin Antonescu de lipsa de viziune politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, scrie Mediafax. L-am vazut pe un.

Eugen Tomac: Antonescu denota lipsa de viziune si de responsabilitate politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, astazi, ca liderul PNL, Crin Antonescu, denota lipsa de caracter, lipsa de viziune si de responsabilitate politica.

REVISTA PRESEI: Ce ar sacrifica Crin Antonescu pentru a ajunge la Cotroceni.

Ce ar sacrifica Crin Antonescu ca sa se vada la Cotroceni, titreaza Evenimentul zilei. Presedintele PNL, Crin Antonescu, este dispus sa renunte la ministere, la atributiile prezidentiale si chiar sa isi asume masuri neliberale pentru a nu pierde sprijinul USL la alegerile prezidentiale din 2014. Ala micu al lui Felix se face ca-si sanctioneaza prezumtivi corupti din PC, scriu jurnalistii de la Curentul. Desi a promovat in partid tot felul de prezumtivi infractori si i-a instalat .

Senatorul PNL Cristian Bodea: In PNL se discuta foarte mult pe un fel de santaj. Partidul este captiv dorintei de a-l avea pe Crin Antonescu presedinte

Senatorul liberal Cristian Bodea, care a mai avut, in trecut pozitii critice fata de USL, afirma, intr-un interviu acordat site-ului pesurse. ro, ca PNL a ajuns captiv dorintei de a-l avea pe Crin Antonescu presedinte, vorbind chiar despre un santaj in interiorul partidului.

Mihai Razvan Ungureanu: PNL este prizonierul unui proiect personal al lui Crin Antonescu

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, ca exista posibilitatea de accepta PNL intr-o formula complexa de centru-dreapta, dar acest lucru se va putea petrece abia.

Mihai Razvan Ungureanu: PNL este prizonierul unui proiect personal al lui Crin Antonescu

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, ca exista posibilitatea de accepta PNL intr-o formula complexa de centru-dreapta, dar acest lucru se va putea petrece abia.

Politic Show: Avertismentul lui Tariceanu: Eu si alti colegi nu putem privi cu indiferenta astfel de masuri inepte; Cum se va replia USL dupa dezvaluirile sefului ANI?; Raportul lui Crin Antonescu despre starea natiunii

Ponta vrea sa taie prin ordonanta pensiile tortionarilor. Daca am un suport juridic de la Parchet, nu astept o hotarare judecatoreasca. Imi asum riscul. Ce au de rezolvat liderii USL dupa vacanta. Premierul Victor Ponta si presedintele PNL, Crin Antonescu, s-au intalnit, ieri, la sediul PNL pentru a incerca sa analizeze problemele tot mai numeroase din cadrul USL.

Crin Antonescu a plecat in concediu in Antalya (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a plecat in concediu in Antalya, Turcia, potrivit unor surse liberale, citate de Hotnews. Antonescu a declarat martim in cadrul unei conferinte de presa, ca nu si-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )