Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele PNL Ludovic Orban: Liberalilor li s-au facut oferte generoase de catre lideri ai PSD pentru a vota motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Presedintele PNL Ludovic Orban: Liberalilor li s-au facut oferte generoase de catre lideri ai PSD pentru a vota motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri PSD, dar niciunul nu a cedat la niciun fel de presiune sau. continuă pe Antena3

Noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, pune gand rau blaturilor cu PSD

Noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a promis incetarea blaturilor dintre liberali si social-democrati. Parlamentul si Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) sunt institutiile vizate.

Fostul premier Dacian Ciolos il felicita pe noul presedinte al PNL Ludovic Orban si ii cere sa intareasca partidul

Fostul premier Dacian Ciolos l-a felicitat, sambata, pe Ludovic Orban pentru alegerea in functia de presedinte al PNL si i-a urat sa aiba succes in efortul de a intari acest partid in jurul valorilor liberalismului autentic de care Romania are atata nevoie.

Ludovic Orban: PSD a facut oferte generoase parlamentarilor liberali. Cine accepta pleaca din PNL

Noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca PSD a facut oferte generoase parlamentarilor PNL pentru ca acestia sa voteze motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, dar ca liberalii au refuzat aceste oferte. Cine accepta ofertele generoase ale PSD pleaca din PNL, a atentionat liderul liberalilor.

Ludovic Orban: Cei mai multi dintre parlamentarii PNL au fost abordati de lideri ai PSD, cu oferte sau cu presiuni, ca sa voteze motiunea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara la postul Realitatea Tv ca cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri PSD, dar niciunul nu a cedat la niciun fel de presiune sau promisiune.

PNL si-a ales noua conducere. Ludovic Orban: Nimeni nu va poate obliga sa aratati votul; fiecare trebuie sa voteze conform propriilor valori

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut duminica in cadrul Consiliului National o interventie in care le-a transmis liberalilor sa voteze fiecare propriile valori, astfel incat cei mai buni sa fie alesi.

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL vor fi prezenti in sala la motiunea de cenzura, dar nu vor vota

Parlamentarii liberali vor fi prezenti miercuri la dezbaterea motiunii de cenzura, dar nu vor vota, a anuntat luni presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Ludovic Orban: PNL nu va vota motiunea de cenzura. Nu vrem sa ne amestecam in rafuiala dintre cele doua clanuri din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Parlament, ca partidul pe care-l conduce nu va vota motiunea de cenzura depusa impotriva guvernului, deoarece nu vrea sa se amestece in rafuiala dintre cele doua clanuri din PSD, clanul Dragnea si clanul Ponta-Grindeanu.

Ludovic Orban, dupa aflarea rezultatelor Congresului: Ma voi bate cu toata energia pentru ca in 2019 sa obtinem un nou mandat de presedinte pentru Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la finalul Congresului PNL, ca partidul condus de el va fi un partener loial pentru presedintele Iohannis, iar unul dintre principalele sale obiective este un nou mandat prezidential pentru Klaus Iohannis, in 2019.

Orban: Ma voi bate cu toata energia pentru ca in 2019 sa obtinem un nou mandat de presedinte pentru Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la finalul Congresului PNL, ca partidul condus de el va fi un partener loial pentru presedintele Iohannis, iar unul dintre principalele sale obiective este un nou mandat prezidential pentru Klaus Iohannis, in 2019.

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD: Ar face pact cu diavolul numai pentru a ramane la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, luni, proiectul UDMR referitor la folosirea limbii materne, sustinand ca PSD e in stare sa dea orice si oricui pentru a ramane la putere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )