Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele PPE, Wilfried Martens, la Congresul din Bucuresti: PPE nu va tolera atacurile impotriva valorilor europene (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele PPE, Wilfried Martens, la Congresul din Bucuresti: PPE nu va tolera atacurile impotriva valorilor europene (VIDEO)

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a multumit miercuri, in deschiderea discursului sau din cadrul congresului PPE de la Bucuresti, autoritatilor romane, pentru primirea calduroasa. Liderul UE a lansat un. continuă pe B1

Congresul PPE: Wilfried Martens, ales presedinte al formatiunii pentru un nou mandat.

Belgianul Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, unicul candidat la functie, potrivit Mediafax. Martens a primit 91% de voturi favorabile din totalul celor exprimate. El a anuntat ca il nominalizeaza pentru functia de secretar general al PPE pe spaniolul Antonio Lopez-Isturiz, acesta urmand sa fie votat joi de delegatii PPE. De asemenea, .

Wilfried Martens, reales presedinte al PPE

Belgianul Wilfried Martens a fost reales miercuri seara, la Bucuresti, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Numarul voturilor exprimate de catre delegatii la congres a fost de 528, iar Martens, unic candidat, a fost ales cu 91% din voturi. Wilfried Martens 76 de ani) este presedinte al PPE din anul 1992, cand a fost ales la Congresul de la Atena.

Martens: Realizarea Romaniei de a avea un loc in UE nu trebuie periclitata de niciun actor ...

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat ca Romania si-a gasit locul in Europa datorita eforturilor cetatenilor romani, oamenilor politici si institutiilor, iar aceasta realizare nu trebuie periclitata de niciun actor politic prin atacuri la adresa valorilor europene, institutiilor democratice, relateaza Mediafax. Sunt foarte fericit ca suntem aici pentru a apara valorile pe care le sustinem: libertatea, democratia, statul de drept, responsabilitatea si solidaritatea. PPE nu va tolera .

Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

Belgianul Wilfried Martens a fost reales, miercuri seara, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Martens, candidat unic, a fost ales cu 91% dintre voturi, in cadrul Congresului.

Dan Voiculescu candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti

Presedintele de onoare al Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca citata de Mediafax.

Doi barbati din Bucuresti, PRINSI dupa ce au JEFUIT o TURISTA JAPONEZA.

Doi barbati din Bucuresti au fost retinuti, luni, de politisti dupa ce, la 17 septembrie, ar fi furat portofelul unei japoneze care se afla in Gara de Nord, suspectii urmand sa fie prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Cei doi, in varsta de 34 si, respectiv 44 de ani, au fost depistati in Capitala, de politisti ai Serviciului Transporturi Feroviare din cadrul Directiei Politiei Transporturi a Politiei Romane, impreuna cu cei de .

Regele Mihai I al Romaniei - Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Academia de Studii Economice din Bucuresti va acorda, pe 23 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei, informeaza Mediafax. Academia de Studii Economice din Bucuresti a hotarat, in cadrul sedintei Senatului universitar din data de 6 august 2012, sa acorde titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei. Ceremonia de acordare a titlului va avea loc marti, 23 octombrie, incepand cu orele 12. 00, in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din .

Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Basescu atrage atentia la Congresul PPE asupra situatiei romilor din UE.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Congresul PPE, ca resursele europene disponibile pentru incluziunea sociala a romilor ar trebuie folosite in locurile unde acestia se afla si sa se renunte la impartirea in tari de origine sau de destinatie, potrivit Mediafax. Pentru abordarea cu responsabilitate a acestei problematici, apreciem ca este necesara continuarea dialogului egal intre statele membre, in format bilateral si comunitar, pentru constituirea unui angajament colectiv, .

PERCHEZITII la EVAZIONISTII din Bucuresti si Ilfov.

Patru perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Bucuresti si Ilfov in vederea depistarii unor persoane suspecte de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat al Politiei Romane remis Romania libera. Actiunea vizeaza persoane fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale in domeniul vanzarii materialelor de constructii, precum si in domeniul executiei de lucrari in constructii, fara a declara veniturile realizate. Din cercetarile realizate pana in acest .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )