Libnet.ro
UNICEF

08:45

Presedintele a promulgat Ordonanta privind TVA split

Hotnews Hotnews,
 Presedintele a promulgat Ordonanta privind TVA split

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 decembrie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA, potrivit unui anunt publicat pe pagina Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Ordonanta prevede aplicarea unui mecanism ce presupune obligatia ca orice persoana inregistrata in scopuri de TVA sa-si deschida cel putin un cont de TVA pentru a incasa TVA din facturile emise si pentru a face plata TVA din facturile primite de la alti furnizori in contul acestora de TVA. Camera Consultantilor Fiscali , dar si consultanti fiscali independenti au exprimat ingrijorari cu privire la multitudinea de probleme de ordin practic pe care aceasta noua reglementare le va genera la nivelul mediului de afaceri. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis a promulgat Ordonanta privind TVA split

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA, potrivit unui anunt publicat pe pagina Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Senatul a adoptat la sfarsitul lunii octombrie legea de aprobare a ordonantei privind split TVA, care - in noua forma - prevede ca masura de plata defalcata a TVA sa fi obligatorie exclusiv pentru companiile aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe, relateaza News. ro. De asemenea, companiile care vor opta benevol pentru aceasta masura vor primi o scutire de 5% din impozitul pe profit.

Nu se opune revolutiei fiscale: Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind split TVA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind split TVA, a anuntat miercuri Administratia prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind plata defalcata a TVA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA.

Iohannis a promulgat legea privind plata defalcata a TVA

Legea de aprobare a Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In aceste conditii, exista sanse ca actul normativ, cu modificarile majore adoptate in Parlament, sa fie publicat in Monitorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )