Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele Senatului va fi ales marti. Cine sunt contracandidatii lui Teodor Melescanu

B1 B1,
Presedintele Senatului va fi ales marti. Cine sunt contracandidatii lui Teodor Melescanu

Biroul Permanent a hotarat ca noul presedinte al Senatului va fi ales saptamana viitoare, marti, in conditiile in care luni senatorii vor fi prezenti in teritoriu, pentru deschiderea noului an scolar,. continuă pe B1

Divortul la romani, in statistici: cine sunt mai ambitiosi, barbatii sau femeile

Institutul National de Statistica a publicat o serie de statistici interesante legate de divort in familiile de romani. Din pacate, nu sunt imbucuratoare. Cei de la Hotnews au prelucat un raport detaliat al Institutului National de Statistica pe marginea ratei divorturilor din tara noastra. Indiferent ce imagine ti-ai format pe marginea acestui subiect pornind de .

Daca vedeti aceste autobuze prin Capitala, sa nu urcati in ele. Pentru cine sunt destinate

Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor. Pregatirile au fost facute deja, traseul a fost verificat, iar de luni, 9 septembrie 2019, primele autobuze vor circula pe strazile din Bucuresti. Deocamdata este vorba despre un proiect pilot, care ar urma sa fie extins in tot orasul. Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor Scoala 195 .

USR: Propunerea ca Melescanu sa fie presedintele Senatului este un afront adus zecilor de mii de romani din Diaspora

USR considera ca propunerea lui Teodor Melescanu ca presedinte al Senatului este inacceptabila, reprezentand un afront adus zecilor de mii de romani din Diaspora care, pe 26 mai, au stat ore intregi la coada ca sa voteze.

Digi24: Liga Fantastica pentru Cotroceni. Cine sunt cei 23 candidati la Presedintia Romaniei

Candidati sunt, dar marea lor problema o reprezinta nu voturile, ci semnaturile. Pana atunci, ramane sa ne delectam cu mesajele lor politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.241 seconds )